«Από τους κορυφαίους ο Άρης»

Το  ότι ο Άρης είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες του Ελληνικού πρωταθλήματος τόνισε σε δηλώσεις του ο παίκτης του προσεχούς του αντιπάλου Ρεθύμνου, Τάιλερ Στόουν. 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ο στόχος μας είναι φυσικά η νίκη. Γνωρίζουμε πως θα πρέπει να «αποδράσουμε» από κάποιες έδρες για να μεγαλώσουμε τα ποσοστά επιτυχίας και αυτό πρέπει να κάνουμε. Ο Άρης είναι μία πολύ καλή ομάδα και πρέπει να προετοιμαστούμε για «μάχη» σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Εμείς πρέπει να ξεκινήσουμε επιθετικά και με πολλή ενέργεια. Πρέπει να εστιάσουμε στην άμυνα και να παίξουμε δυναμικά. Εάν το πράξουμε τότε θα έχουμε τύχη στο ματς».

Για τον αγώνα μίλησε και ο βοηθός προπονητή των Κρητικών, Σταύρος Μυκονιάτης επισημαίνοντας πως «είναι ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Ο Άρης διαθέτει μία εξαιρετική ομάδα με πολλές επιλογές στο ρόστερ του. Η κατεύθυνση της είναι κυρίως στο αμυντικό κομμάτι. Σπρώχνει ουσιαστικά τον αντίπαλο της να κάνει λάθη και να μην επιτρέπει το σκοράρισμα. Πιέζει πολύ. Εμείς θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά για να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και στο επιθετικό κομμάτι», για να ολοκληρώσει δίνοντας τις ευχές του για το νέο έτος: «Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο. Να έρθουν καλύτερες μέρες από αυτές που πέρασαν την προηγούμενη χρονιά. Όσον αφορά στην ομάδα μου εύχομαι πρωτίστως υγεία σε όλους και ο νέος χρόνος να μας φέρει περισσότερες επιτυχίες».