Αρβανίτης:”Στήριξη στον ΑΣ με όλες μας τις δυνάμεις”

10

Κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας απεύθυνε ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, μέσα από ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ζητώντας την στήριξη τους για να προσπαθήσουν να ανεβάσουν τον Άρη εκεί που τον ονειρεύονται οι απανταχού φίλοι του.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

“Φίλες και φίλοι συναρειανοί, ο ΑΡΗΣ μας περνά μία άσχημη και επικίνδυνη περιπέτεια. Γνωρίζουμε όλοι μας πως η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Όμως τώρα δεν χωρούν σκυμμένα κεφάλια, χαμηλωμένα βλέμματα, σκυθρωπά πρόσωπα.

Ναι απέχουμε πολύ από αυτό που είχαμε όλοι οραματιστεί για τον ΑΡΗ αλλά τώρα είναι η στιγμή που δεν πρέπει να παραδώσουμε τα όπλα. Δεν έχουμε το δικαίωμα να τα παρατήσουμε. Δεν επιτρέπεται να υποταχθούμε. Ο ΑΡΗΣ, ο δικός μας ΑΡΗΣ, δεν τα παρατά ποτέ. Δεν νικιέται στην μάχη. Δεν παραδίνεται στα προβλήματά του, όσο μεγάλα και αν είναι αυτά.

Η κιτρινόμαυρη Ιδέα, το μικρόβιο που έβαλαν στο αίμα μας οι παππούδες και οι πατεράδες μας, δείχνουν ξεκάθαρα τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε. Τον δρόμο αυτόν τον χάραξαν με ιδρώτα και αίμα οι ιδρυτές αυτού του Συλλόγου, τον πέρασαν στις επόμενες γενιές και είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να τον ακολουθήσουμε.

Δεν είναι άλλος από την πλήρη και ολόψυχη στήριξη στον αυτοκράτορα που τόσες φορές μας έχει κάνει περήφανους!!! Στηρίζουμε ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ τις δυνάμεις την κίνηση του Α.Σ. και των συνδέσμων για οικονομική ενίσχυση αρχής γενομένης από τον αυριανό αγώνα και συνεχίζουμε μέχρι να βγούμε από το αδιέξοδο. Θα την βρούμε την άκρη μας όπως το κάναμε και το 2012.”