Αρβανίτης για την μετά Λάσκαρη εποχή

37

Ο Λευτέρης Αρβανίτης μίλησε στον Arena fm για τον τραυματισμό του γιου του, για τη βραδιά του Νίκου Γκάλη όπως και για την επόμενη μέρα στην “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ μετά το τέλος της εποχής Λάσκαρη:

Διαβάστε όσα είπε:

«Καμία οικογένεια να μην το περάσει αυτόν τον σοκαριστικό τραυματισμό, υπήρξε ηθική συμπαράσταση, ψυχολογική υποστήριξη από την  ΠΑΕ και την ΚΑΕ. Όλος ο Άρης στάθηκε κοντά μας στο ηθικό και ψυχολογικό κομμάτι και ευχαριστώ που μας έδωσαν κουράγιο και ο κ.Καρυπίδης, παίκτες από την πρώτη ομάδα, ο Σίμτσακ, όλοι. Επικοινώνησαν μαζί μας πολλοί άνθρωποι. Είναι πολύ καλά πλέον , είναι δύσκολες οι πρώτες ώρες λόγω εγχείρισης, για περίπου 7-10 μέρες χρειάζεται υπομονή , όσον αφορά το φαγητό, κάποια παυσίπονα για τον πόνο, σιδεράκια. Είναι πάρα πολύ καλά ψυχολογικά είναι δυνατός.

Πέρασε δύσκολα και η γυναίκα μου, τώρα είναι σε απόλυτη ηρεμία, ήταν και στο παιχνίδι από τα λίγα που είχε βρεθεί κοντά να παρακολουθήσει και της ήταν ξαφνικό, όταν ακούς το παιδί σου να σφαδάζει από τους πόνους. Λίγο προσοχή στους μικρούς , μετράει πάνω από όλα η υγεία».

Για την επέτειο των πέντε χρόνων από τη βραδιά του τιμήθηκε ο Νίκος Γκάλης:

«Το θυμήθηκα κι εγώ… πολύς κόσμος δούλεψε αφιλοκερδώς, για αυτή την εκδήλωση και πραγματικά το άξιζε, η ομάδα που τον αγαπά του έκανε την μεγάλη τιμή, όπως είχε πει. Ήταν μία εκδήλωση με την οποία ασχολήθηκε όλος ο πλανήτης, με αφιερώματα μας βοήθησε γενικά ως διοίκηση. Τα παιδιά πήραν κουράγιο, άλλαξε η ψυχολογία. Μετά από αυτό τα παιδιά κατάλαβαν που βρίσκονται, θα μείνει στην ιστορία εκείνη η βραδιά.

Αυτή η αύρα υπάρχει τόσα χρόνια και δε θα λείψει ποτέ όσο η ομάδα αγωνίζεται σ’ αυτό το γήπεδο, ζήσαμε τρομερές στιγμές τη δεκαετία του ’80, με όλα τα στελέχη τότε, ήταν εξαιρετικοί το αξίζουν έκαναν πράγματα που δύσκολα θα ξαναγίνουν».

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο:

«Το είδα από το νοσοκομείο, έπαιξε καλά ο Άρης, όπως έπρεπε για να κερδίσει, βγήκε εντελώς έξω από περιπέτεια που θα μπορούσε να δημιουργηθεί και μπορεί να κάνει άλλες δύο νίκες για να μπει στα πλέι οφ».

Για την αγωνία του κόσμου για την επόμενη μέρα:

«Να δούμε και μετά να μιλήσουμε αυτό είναι το σωστό. Σίγουρα δεν μπορεί να είναι κάτι χειρότερο από αυτό που ζήσαμε  τον τελευταίο 1,5 χρόνο, με τη διοίκηση Λάσκαρη, που ήταν εξωπραγματικό και ντροπιαστικό για την ομάδα του Άρη.

Συγκυριακά απουσίασα από τα τελευταία παιχνίδια, λόγω της εργασίας μου. Από μικρό παιδί είμαι εκεί, θα είμαι στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο».