Αρβανίτης: «Ο τελικός του Κυπέλλου πρέπει να γίνει στον Βορρά»

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης Λευτέρης Αρβανίτης μίλησε για την πρόκριση των “κίτρινων” στον τελικό του Κυπέλλου αναφέροντας μάλιστα οτι πρέπει να γίνει στον Βορρά. Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Arena fm:

«Καλά μπήκε το 2017 για τον Άρη. Ήταν ένα παιχνίδι που είχε μέσα το πρέπει και τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζεις.

Θέλει δουλειά υπομονή και θα γίνουν όλα όπως πρέπει να γίνουν. Το μπάσκετ έχει δυο ομάδες που ξεχωρίζουν και παλεύουν όλες οι υπόλοιπες να τους φτάσουν.

Το παιχνίδι με την ΑΕΚ ήταν παιχνίδι για άντρες ,όπως συνηθίζω να λέω και στους παίκτες. Σε τέτοια παιχνίδια ,νοκ άουτ, είναι πολύ σημαντικό το πάθος, ο ρυθμός που δίνε ο κόσμος, το γήπεδο, αλλά και η ψυχή που βγάζει η ομάδα στο παρκέ».

Το ρόστερ της ΑΕΚ είναι καλύτερο, αλλά δεν φάνηκε στο παιχνίδι: «Όντως δεν φάνηκε, η ΑΕΚ έχει πιο γεμάτο ρόστερ, το βλέπουμε και εμείς, αλλά το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα και παίζουν πολλά ρόλο, όπως ο προπονητής».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Αυτό που προσφέρει ο κόσμος στην ομάδα είναι κάτι που όλη η Ευρώπη το καταλαβαίνει. Είναι μια έδρα από τις πιο δυνατές στην Ευρώπη και από τις ιστορικότητες».

Αναφορικά με τον Μπάκνερ: «Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του, τον ευχαριστούμε για ότι πρόσφερε στον Άρη, πλέον θα το συζητήσουμε με τον προπονητή και θα πράξουμε ανάλογα. Και εγώ πιστεύω ότι χρειάζεται κάτι η ομάδα σε εκείνη την θέση».

Για τον τελικό και που θα γίνει: «Αυτό που λέμε εμείς είναι ότι ο τελικός γίνεται τα τελευταία χρόνια στον Νότο, καιρός είναι να γίνει και ένας τελικός στον Βορρά. Στην Ξάνθη θα είναι, στην Κοζάνη θα είναι, στην Θεσσαλονίκη, δεν μας πειράζει, αλλά πρέπει να υπάρχει ισονομία» .

Το όνομα σας ακούγεται τελευταία για την ΠΑΕ Αρής, υπάρχει κάτι;

«Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι πάνω σε αυτό».