Συμφωνία για άρση των ban, αλλά…

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης ήρθε σε προφορική συμφωνία και με τους έξι παίκτες που επέβαλαν τα ισάριθμα νέα ban από τη ΦΙΜΠΑ.

Τελευταία, χρονικά, συμφωνία ήταν αυτή με τον Μάικλ Τζένκινς. Η περίπτωση του Αμερικανού γκαρντ ήταν η πιο δύσκολη, αφού αρχικά έμοιαζε αδιάλλακτος μετά και τη μη τήρηση των συμφωνηθέντων του Σεπτεμβρίου. Τελικά είπε το «ναι» και αυτό που απομένει πλέον είναι να σταλούν τα σχετικά e-mails στους παίκτες για να δώσουν με τη σειρά τους το τυπικό «ΟΚ» και να γίνει η καταβολή των δόσεων.

Την ίδια ώρα, βασικό μέλημα των ανθρώπων του Άρη είναι να πληρωθεί η υπάρχουσα ομάδα. Με την αλλαγή της διοίκησης οι παίκτες πήραν ένα μισθό και στόχος των ιθυνόντων της ΚΑΕ είναι να πληρωθούν εκ νέου μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου. Γι’ αυτό η ΚΑΕ καλείται να αποφασίσει σε ποια από τις δύο ανάγκες θα δώσει προτεραιότητα. Εύλογα θέλει οι πληρωμές των παικτών να γίνουν πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Αυτό σημαίνει ότι η οριστικοποίηση της άρσης των ban είναι πιθανό να μετατεθεί για τη διακοπή. Έτσι κι αλλιώς την ερχόμενη Κυριακή ο Άρης δίνει πολύ κρίσιμο αγώνα με τον Ιωνικό Νίκαιας στην Αθήνα και στα τελευταία δύο ματς έδειξε να μπαίνει σε… ράγες με την απόδοσή του και κυρίως τη διάθεση των παικτών.

Όλα αυτά θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί αν δεν υπήρχε η υπόθεση της εγγυητικής επιστολής. Για να λύσει αυτό το μείζον ζήτημα η ΚΑΕ κατέβαλε ποσό της τάξης των 60.000 ευρώ, το οποίο θα μπορούσε να διατεθεί στους παίκτες και παράλληλα να οριστικοποιηθεί και η άρση των ban.