Αρης : Οι τρεις απουσίες έγιναν… πέντε!

506

Μετά τη σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού και την μείωση του σκορ της ημιτελικής σειράς σε 2-1, ο Άρης καλείται αύριο να… το ξανακάνει. Να κερδίσει και πάλι τους πράσινους και να στείλει τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι.

Η σημερινή προπόνηση έκρυβε δύο… δυσάρεστες εκπλήξεις για τον Δημήτρη Πρίδτη, αφού εκτός από τους Χάγκινς, Ξανθόπουλο και Ζάρα, προβλήματα πλέον αντιμετωπίζουν και οι Σίμτσακ-Τσούπκοβιτς.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΚΑΕ Άρης:

Ο ΑΡΗΣ υποδέχεται αύριο Τετάρτη (11/5, 19:00, NS3 / NS3 HD) τον Παναθηναϊκό στον τέταρτο αγώνα της ημιτελικής σειράς τωνplayoffs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και η ομάδα μας έκανε σήμερα μία απογευματινή προπόνηση, στο «Nick Galis Hall».

Ο Jamelle Hagins και ο Βασίλης Ξανθόπουλος (σήμερα το πρωί πήρε εξιτήριο από την κλινική που νοσηλευόταν) ήταν απόντες, αλλά αυτά δεν είναι τα μοναδικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δημήτρης Πρίφτης. Ο Βασίλης Σίμτσακ έμεινε εκτός προγράμματος και έκανε θεραπεία στη γάμπα, ενώ ο Slavewn Cupkovic αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δάχτυλο του ποδιού του, από τον χθεσινό αγώνα. Ο Θόδωρος Ζάρας από την πλευρά του ακολούθησε ένα μικρό μέρος του προγράμματος.