Βασιλακόπουλος: «Πάμε για συμφωνία με Πιτίνο – Λέει αρλούμπες ο Αυγενάκης»!

Επίθεση κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού εξαπέλυσε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας.

«Δεν είναι νομοσχέδιο, είναι ένα άρθρο. Ακολουθεί την περπατημένη και μπαίνει σε θέματα που δεν τα ξέρει. Καλό είναι να περιμένει λίγο για να δει τι γίνεται. Προυπόθεση της γνώμης είναι η γνώση, και όταν δεν έχεις γνώση, κάνεις αρλούμπες», ανέφερε αρχικά ο ισχυρός άντρας του ελληνικού μπάσκετ, προτού μιλήσει το νομοσχέδιο του Λευτέρη Αυγενάκη, λέγοντας:

«Από που και ως που αντλεί αυτό το δικαίωμα ο κύριος; Ποια ΔΟΕ; Στην ΔΟΕ επιλέγεσαι μία φορά, δεν υπάρχουν θητείες. Είσαι μόνιμος. Στα 70 μπαίνεις σε αποστρατία και έρχονται άλλοι. Δεν υπάρχουν εκλογές. Έχουμε μπερδέψει την γραβάτα με το παντελόνια. Θέλει να εξοντώσει και να αποβάλλει κάποιους ανθρώπους που δεν είναι αρεστοί σε αυτόν και δεν τον προσκυνάνε. Είναι μία φωτογραφική και αντιδημοκρατική διάταξη. Θυμίζει άλλες εποχές.

Ποιος είναι ο Αυγενάκης; Δεν προκριθήκαμε με την δεύτερη ομάδα μας για το Παγκόσμιο; Πήγαμε στο Παγκόσμιο. Άλλες δεν πλησίασαν καν. Τι σχέση έχει η ΕΟΚ με το πρωτάθλημα; Η ΕΟΚ φωνάζει γι αυτό. Αυτό είναι συνάρτηση τη Εθνικής. Δεν υπάρχει δυνατότητα να αναδειχτούν νέοι παίκτες από το πρωτάθλημα».

Για το αν σκέφτεται την προσφυγή στα δικαστήρια για το νομοσχέδιο: «Τι να κάνω; Θα πάρω τα όπλα; Αυτή την στιγμή εκφράζω αποτροπιασμό και λύπη. Άνθρωποι που δεν γνωρίζουν το αθλητικό κίνημα εξοντώνουν ανθρώπους που έχουν προσφέρει. Κάπου είπε άλλη αρλούμπα. Περιορισμοί τέτοιου επιπέδου απαγορεύονται. Δεν είμαστε και συνταξιούχοι εμείς. Αυτό το κρίνει η κοινωνία, πότε να φύγεις και πώς να φύγεις».