Βασιλόπουλος: «Πεθαίνω για την Εθνική»

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος πήρε κλήση για την εθνική και δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά του που θα φορέσει και πάλι το εθνόσημο. 

Ο φόργουορντ του Άρη μίλησε για το κεφάλαιο «Εθνική Ελλάδος» στο eurohoops.net, αναφέροντας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος! Αυτό που μου έλειπε όσο τίποτα άλλο όλα αυτά τα χρόνια πέρα από το ίδιο το μπάσκετ, είναι να παίζω στην Eθνική, όπως παλιά! Η χαρά του να ακούγεται ο Εθνικός ύμνος στην άκρη του κόσμου. Ξέρω τα δεδομένα και πως φτάσαμε σε αυτή την κλήση, με όλα όσα γίνονται με FIBA και Ευρωλίγκα. Πίστεψέ με, δεν με νοιάζει καθόλου!

Μετά τα όσα πέρασα, μου φτάνει ότι μπορώ ξανά να παίρνω χαρά από το μπάσκετ. Θα είναι πολύ δύσκολο, γιατί θα έχουμε ελάχιστες μέρες να προετοιμαστούμε, κανείς δεν ξέρει κανέναν καλά και μετράνε τα αποτελέσματα. Το μόνο που με νοιάζει είναι να είμαι καλά και να αξιωθώ να πατήσω παρκέ ξανά ως παίκτης της Eθνικής Ελλάδας. Μετά από 9 χρόνια, έχω κρατήσει πολλή ενέργεια για να διοχετεύσω”!

Πόσο πολύ θέλει να παίξει σε αυτή την ομάδα; Έστω κι αν πιθανότατα θα μοιάζει με μια δεύτερη βερσιόν της Eθνικής και μιλάμε για προκριματικά και όχι για μια μεγάλη διοργάνωση;

Αν γουστάρω να παίξω; Πεθαίνω να παίξω ξανά για την Eθνική! Έκανα τόσες πολλές προσπάθειες που απέτυχαν, πολλές φορές ένιωσα ότι δεν έχει νόημα όλο αυτό… Έχω φάει τόσα πολλά σκατά… Τώρα, είναι η ώρα να νιώσω χαρά».