Βεζυρτζής: «Ντροπή για τον ΠΑΟΚ»

Ντροπή για τον ΠΑΟΚ, οι εξελίξεις που δρομολογήθηκαν.

Σοβαρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, η απόφαση του Μπάνε Πρέλεβιτς να αφαιρέσει διαρκείας από οπαδούς της ομάδας, με αφορμή το γεγονός ότι, ασκούν κριτική για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.

Παρά τις αντιδράσεις μελών της διορισμένης από τον Α. Σ. ΠΑΟΚ διοίκησης στην ΚΑΕ, ο Πρέλεβιτς λειτουργώντας με τρόπο που δεν έχει καμία σχέση με την ιστορία του ΠΑΟΚ και πόσα πρεσβεύει το σωματείο διαχρονικά, αποφάσισε να ανακαλέσει πληρωμένα διαρκείας για να… εκδικηθεί δυο οπαδούς της ομάδας που εκφράζουν ανοιχτά τις απόψεις τους για την πορεία της ομάδας στη φετινή περίοδο.

Απόφαση που ξεπερνά τα ιδανικά του σωματείου και θέτει ηθικά εκτός ΠΑΟΚ τον Μπάνε Πρέλεβιτς και όσους εισηγήθηκαν μια τέτοια πράξη που δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία του Δικεφάλου.

Η απόφαση μεταφέρθηκε ως είδηση στο Νίκο Βεζυρτζή, τον άνθρωπο που απώλεσε την προσωπική του περιουσία για να φτάσει ο ΠΑΟΚ στην κατάκτηση εγχώριων και ευρωπαικών τίτλων.

Η αντίδραση του ήταν άμεση και βασισμένη στα ιδανικά που διδάχτηκε από την πολύχρονη παρουσία του στον ΠΑΟΚ…

«Αισθάνομαι ντροπή για ότι έχει συμβεί. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει ληφθεί μια τέτοια απόφαση από μια διορισμένη διοίκηση. Δεν χωράει ο νους μου κάτι τέτοιο. Κανείς ποτέ δεν τόλμησε να απαγορεύσει σε ΠΑΟΚτσή να εκφέρει άποψη και να καταθέτει την γνώμη του. Δεν αρμόζουν στην ιστορία και τα ιδανικά του ΠΑΟΚ, τέτοιες μέθοδοι. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αποδέχεται μια τέτοια απόφαση η οικογένεια του ΠΑΟΚ και η διοίκηση του Α. Σ. ΠΑΟΚ που διόρισε την διοίκηση της ΚΑΕ».

inpaok.com