Βραβεύθηκαν οι «Νέοι» του ΠΑΟΚ (pics+vid)

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και ο Αντώνης Κόνιαρης βραβεύτηκαν στο περιθώριο του διεθνούς κυπέλλου U14 στον Κολινδρό.

Όπως ανέφερε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ «η παρουσία των τριών εκπροσώπων του ΠΑΟΚ, που έφτασαν στον Κολινδρό συνοδευόμενοι από τον μάνατζερ της ομάδας Τέλη Ζουρνατσίδη, είχε ιδιαίτερη σημασία, καθώς δεν ήταν μόνο η συμμετοχή τους στην κατάκτηση του Eurobasket Νέων Ανδρών για την οποία και τιμήθηκαν, αλλά και το γεγονός ότι οι δύο νέοι παίκτες του ΠΑΟΚ, πέρασαν από το καμπ του Κολινδρού. MVP ο Αντώνης Κόνιαρης και μέλος της καλύτερης πεντάδας ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στις χρονιές κατά τις οποίες συμμετείχαν στο συγκεκριμένο καμπ, γεγονός το οποίο σημείωσε με πολύ εμφατικό τρόπο στην ομιλία του ο «ευρωκόουτς» Κώστας Πολίτης.

Ο Κώστας Πολίτης, που είναι και ο εμπνευστής του καμπ του Κολινδρού, εκτός από το ότι ήταν ο προπονητής που οδήγησε την Εθνική ομάδα στο έπος του 1987, υπήρξε και προπονητής του ΠΑΟΚ και είχε ιδιαίτερη συνομιλία τόσο με τον προπονητή του ΠΑΟΚ Ηλία Παπαθεοδώρου, όσο και με τους Κόνιαρη, Χαραλαμπόπουλο, αλλά και με τον Τέλη Ζουρνατσίδη, με τον οποίο γνωρίζονται πολλά χρόνια και από τα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων.

Κόνιαρης και Χαραλαμπόπουλος βρέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, τα μέλη όλων των αποστολών φωτογραφήθηκαν μαζί τους, ενώ η βραδιά ολοκληρώθηκε με την ομιλία του Δημάρχου Πύδνας Κολινδρού Βαγγέλη Λαγδάρη και τις τιμητικές βραβεύσεις για τους Ηλία Παπαθεοδώρου, Αντώνη Κόνιαρη και Βασίλη Χαραλαμπόπουλο».