«Βόμβα» στην ΑΕΚ!

19

Η ΚΑΕ ΑΕΚ κάλεσε σε απολογία τον Ντι Τζέι Κούπερ για «σωρεία πειθαρχικών παραπτωμάτων», με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Αμερικανός γκαρντ βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ έρχεται να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες πως ο Ντι Τζέι Κούπερ βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ στο μοναδικό παιχνίδι που συμμετείχε κόντρα στον Άρη.

Η διοίκηση της ΑΕΚ ανακοίνωσε πως ο Αμερικανός γκαρντ κλήθηκε σε απολογία για σωρεία σοβαρών πειθαρχικών παραπτωμάτων. Έπειτα από αυτή την εξέλιξη είναι πολύ πιθανό ο Κούπερ να αποτελέσει παρελθόν για την «Ένωση», εφόσον φυσικά επιβεβαιωθεί πως αυτός είναι ο παίκτης που έκανε χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ: «H διοίκηση της ΑΕΚ ενημερώνει τους οπαδούς της ομάδας, ότι:

Η προσπάθεια, που καταβάλλεται ώστε να επιστρέψει η «Βασίλισσα» και στην κορυφή των εγχώριων και διεθνών πρωταθλημάτων θα είναι διαρκής. Η προσπάθειά της δεν πρόκειται να επηρεαστεί από πρόσκαιρες ατυχίες ή ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Δεν πρόκειται, ωστόσο – και το έχει αποδείξει κατ’ επανάληψη – να κάνει εκπτώσεις στις αξίες και στα ιδανικά, που διέπουν διαχρονικά τον ιστορικό σύλλογο.

Στο πλαίσιο αυτό, η διοίκηση ενημερώνει ότι αποφάσισε να καλέσει σε απολογία (για την Πέμπτη, 3/12, 15:00) τον Ντι Τζέι Κούπερ. Ο Αμερικανοβόσνιος αθλητής – μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα – υπέπεσε σε σωρεία σοβαρών πειθαρχικών παραπτωμάτων».