Γαλατσόπουλος για όλα!

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ και αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, μίλησε αναφορικά με το All Star Game που θα λάβει χώρα στην Θεσσαλονίκη, το φετινό πρωτάθλημα της Basket League, αλλά και το… φλέγον ζήτημα της εύρεσης επενδυτή για τον Δικέφαλο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έχουμε πάρει την απόφαση να διοργανώσουμε μετά από 23 χρόνια το ΕΚΟ All Star Game στην Μητρόπολη του μπάσκετ και στο «Παλαί Ντε Σπορ» στις 9 και 10 Φεβρουαρίου. Τα All Star τα είχαμε σταματήσει για πέντε χρόνια, το τολμήσαμε πέρυσι να το κάνουμε στην Πάτρα και στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία. Φέτος προσπαθούμε να το κάνουμε ακόμα καλύτερο.

Το All Star θα ξεκινήσει την Παρασκευή στις 8 του μηνός από την ΧΑΝΘ όπου θα αγωνιστούν αθλητές γυμνασίου του Δήμου Θεσσαλονίκης. Το Σάββατο θα έχουμε κοινωνικές δράσεις με επίσκεψη στο χωριό SOS αλλά και στο θέμα του ΟΚΑΝΑ. Θα δημιουργήσουμε και ένα περίπτερο στην έκθεση, το Village, όπου θα είναι όλες οι ομάδες και θα φέρουν τις μπουτίκ και οι παίκτες θα υπογράφουν αυτόγραφα. Το Σάββατο θα είναι δωρεάν ενώ την Κυριακή θα υπάρχει ένα εισιτήριο».

Στην συνέχεια πρόσθεσε:

«Το ενδιαφέρον μεγαλώνει για το μπάσκετ και σε αυτό βοήθησε μετά την πολύ δύσκολη και σοβαρή συμφωνία με την ΕΡΤ. Πλέον ο κάθε άνθρωπος σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό να παρακολουθεί από παντού την αγωνιστική. Οι ομάδες έχουν ενισχυθεί, τα μπάτζετ έχουν ανέβει και έτσι παρακολουθούμε ένα δύσκολο και όμορφο πρωτάθλημα που πιστεύω θα πάει έτσι μέχρι το τέλος».

Αναφορικά με τον ΠΑΟΚ και την εύρεση επενδυτή:

«Εδώ και αρκετά χρόνια υπάρχει η επιθυμία της εμπλοκής του Ιβάν Σαββίδη με την ΚΑΕ. Αυτή η απόφαση ανήκει στον ίδιο και είναι ο άνθρωπος που κράτησε τον ΠΑΟΚ ζωντανό τα τελευταία χρόνια. Ο κ. Πρέλεβιτς ψάχνει τον άνθρωπο που θα αλλάξει τον ΠΑΟΚ επίπεδο».

Πηγή: Arena 89,4 FM