Γεμάτο απουσιολόγιο πριν τα «τεστ»

18
DCIM100GOPROGOPR1333.JPG

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για τα δύο φιλικά της τρέχουσας εβδομάδας με τα νέα να μην είναι ευχάριστα καθώς ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είδε αρκετούς παίκτες του να μην προπονούνται.

Αρχικά, ο Φίλ Γκος ταλαιπωρείται από ίωση, ο Τζόρντιν Γουίλιαμς έμεινε εκτός λόγω του διαστρέμματος, ωστόσο ο Γιάννης Αθηναίου ανεβάζει στροφές για να τεθεί στη διάθεση του προπονητή.

Η σχετική ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Με διπλή προπόνηση, αλλά και αρκετές απουσίες ξεκίνησε το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ αυτή την εβδομάδα, στη διάρκεια της οποίας υπάρχουν και δύο φιλικά παιχνίδια. Το πρωινό πρόγραμμα της ομάδας περιελάμβανε ασκήσεις στο γυμναστήριο και το απόγευμα οι καλαθοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στην κεντρική σάλα του PAOK Sports Arena, για προπόνηση με έμφαση στην τακτική και υπό τις οδηγίες του Ηλία Παπαθεοοδώρου.

 

Ο Phil Goss δεν συμμετείχε στην προπόνηση λόγω ίωσης, ενώ ο Jamal Jones επέστρεψε και έβγαλε σχεδόν όλο το πρόγραμμα της ομάδας. Αντιθέτως ο Jordin Williams έμεινε και σήμερα εκτός προγράμματος, λόγω του διαστρέμματος που τον ταλαιπωρεί. Ο Γιάννης Αθηναίου ξεκίνησε τρέξιμο και συνεχίζει την θεραπεία, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Απόλλων Τσόχλας.