Γκος και Κόνιαρης για τον τελικό (pic)

17

Φιλ Γκος και Αντώνης Κόνιαρης σχολίασαν την παρουσία του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλου. Ιδιαίτερα ο Αμερικανός, μίλησε για το παρόν, αλλά και το μέλλον της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκος:

«Πιστεύω ότι αν δεν είχαμε μείνει τόσο πίσω στο σκορ στην πρώτη περίοδο, θα είχαμε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δείξαμε όμως σε όλους, ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε οποιαδήποτε ομάδα. Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, ειδικά πηγαίνοντας προς τη φάση των 16 του ΒCL. Σίγουρα ήταν μία ώθηση αυτοπεποίθησης το παιχνίδι αυτό για εμάς. Είμαι χαρούμενος για τους συμπαίκτες μου, όχι και τόσο για το αποτέλεσμα, αλλά δείξαμε ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Δε νομίζω ότι το περίμενε κάποιος αυτό. Ο Παναθηναϊκός έκανε εξαιρετική δουλειά».

Σχετικά με τα τελευταία λεπτά του αγώνα: «Όλοι πιστέψαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι στο τέλος. Κάποια σφυρίγματα, κάποιες χαμένες βολές, κάποιες δικές τους εύστοχες και το παιχνίδι πήγε σε μικρές λεπτομέρειες. Πιστεύω ότι κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, δείξαμε μεγάλο χαρακτήρα και μεγάλη χαρά και είμαι χαρούμενος για την ομάδα μου».

Όσο για το μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας, ενόψει της συνέχειας;«Συνεχίστε να μας υποστηρίζετε. Παλεύουμε για όλους εσάς και κρατήστε τον ΠΑΟΚ ζωντανό!» είπε ο Αμερικανός.

Από την πλευρά του, ο Αντώνης Κόνιαρης, έκανε μία ανάρτηση στο Instagram: