Δέδας: «Το ματς με την ΑΕΚ είναι πολύ σημαντικό και εκεί πιστεύω ότι θα έρθει ο κόσμος».

34

Για την μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λιμόζ χθές το απόγευμα μίλησε στον Arena Fm ο Γιώργος Δέδας, καθώς και για το επόμενο σημαντικό ματς του «Δικεφάλου» με την ΑΕΚ στο «Παλατάκι».

Επίσης, ο Δέδας «παραπονέθηκε» για τον λίγο κόσμο που είχε το γήπεδο στον ευρωπαϊκό αγώνα του ΠΑΟΚ και πιστεύει πως στον αγώνα κόντρα στην Ένωση, το Παλατάκι θα γεμίσει…

«Αυτό με τη Λιμόζ, ήταν το καλύτερό μας ματς σε άμυνα και επίθεση και μπασκετικά και πνευματικά ήμασταν έτοιμοι. Έτσι όπως παίξαμε, πίστεψα ότι η διαφορά θα είναι και μεγαλύτερη. Η Λιμόζ είναι σημαντική ομάδα. Οι 13 πόντοι είναι καλή διαφορά γιατί δεν ξέρουμε τι θα γίνει στις ισοβαθμίες.

Εμείς αν κερδίσουμε την Όλντενμπουργκ στην έδρα μας έχουμε 50% πιθανότητες να περάσουμε, αφού λογικά η Λιμόζ θα χάσει από τη Βαλένθια. Δε θέλουμε να χάσουμε μέσα στην έδρα μας ούτε από τη Βαλένθια, ούτε από την Όλντενμπουργκ.

Μπορεί κάποιος να βρει δικαιολογία στο Φάρο, αλλά ο κόσμος και πριν δεν ερχόταν. Ο κόσμος που έρχεται είναι λίγος σε σχέση με τη δυναμική του ΠΑΟΚ.

Πιστεύω ότι ο κόσμος θα αρχίσει να ξαναέρχεται. Το ματς με την ΑΕΚ είναι πολύ σημαντικό και εκεί πιστεύω ότι θα έρθει ο κόσμος».