“Δίνει τα κλειδιά” ο Λάσκαρης

51

Η δύσκολη, αγωνιστική και οικονομική, περίοδος που διανύει ο Άρης και το “αδιέξοδο” στο οποίο έχει βρεθεί ο Νίκος Λάσκαρης κινεί τις διαδικασίες για αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της “κίτρινης” ΚΑΕ.

Συγκεκριμένα, όπως είχε γίνει γνωστό, η πλευρά του γνωστού ατζέντη Πάνου Καπάζογλου έχει καταθέσει πρόταση στον Λάσκαρη ώστε να αναλάβει ο ίδιος και οι εκπρόσωποί του  το πλειοψηφικό πακέτο των “κιτρινόμαυρων”. Ο Λάσκαρης αρχικά ήταν αρνητικός αλλά τώρα σκέφτεται σοβαρά να δώσει το “πράσινο φως” για να κινηθούν οι διαδικασίες. Σύμφωνα λοιπόν με όσα διαρρέουν τις τελευταίες ώρες, ο Λάσκαρης αναμένεται να δώσει το 67% στην πλευρά του Καπάζολγου, με τον Λάσκαρη να κρατά το 23%. 

Οι εξελίξεις βέβαια αναμένεται να δρομολογηθούν την επόμενη Δευτέρα στο Δ.Σ του ερασιτέχνη ο οποίος διατηρεί το 10% των μετοχών της ΚΑΕ. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Λευτέρης Αρβανίτης θα ηγηθεί της πλευράς Καπάζογλου.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως στο Δ.Σ της Δευτέρας θα συζητηθεί ο τρόπος που θα παραχωρήσει ο Λάσκαρης τις μετοχές, καθώς κάτι τέτοιο είναι δύσκολο μετά τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει από τον Λετονό.

Οι εξελίξεις αναμένονται το προσεχές διάστημα αλλά αν επιβεβαιωθούν τα παραπάνω, τότε ο Ο Λάσκαρης θα μπεί σε θέση συνοδηγού στην ΚΑΕ Άρης.