“Δεν είχαμε διάρκεια”

24

Στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να έχει διάρκεια στα διαστήματα της καλής του απόδοσης, στάθηκε ιδιαίτερα ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό για την 24η αγωνιστική της Α1.

“Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Ξέραμε οτι το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο, καθώς ο αντίπαλος διανύει μια πολύ καλή περίοδο. Δείξαμε αδυναμίες κυρίως στο τρανζίσιον ντίφενς, αλλά σε ορισμένα σημεία δείξαμε και ποιότητα. Το θέμα είναι να υπάρχει διάρκεια. Τώρα ακολουθεί η διακοπή, η οποία δεν ξέρω αν θα κάνει καλό ή κακό. Μερικές φορές έρχεται η χαλάρωση. Για φιλικό θα δούμε. Πρέπει να βρεθούν και ομάδες” τόνισε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου.

Από την πλευρά του ο ομόλογος του Σούλη Μαρκόπουλου στον Παναθηναϊκό, Φραγκίσκος Αλβέρτης τόνισε: “Αντιμετωπίσαμε το ματς με σοβαρότητα. Ο ΠΑΟΚ έχει καλούς παίκτες και το θετικό είναι πως ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Η συνέχεια είναι δύσκολη και εμείς ετοιμαζόμαστε για το ματς με τον Ολυμπιακό και την Ευρώπη”.

Σε ερώτηση για τους έντονους πανηγυρισμούς του σε κάποιες φάσεις που έβγαλε ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι, σχολίασε: “Το ευχαριστιέμαι κι εγώ. Δεν μπορώ να παίξω πλέον, αλλά από αυτό που βλέπω μου βγαίνει μια ευχαρίστηση. Όποια ωραία φάση γίνεται, την γουστάρω κι εγώ”.

Τέλος για την επόμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό είπε: “Ξέρουμε πόσο δύσκολα ειναι τα παιχνίδια στο ΣΕΦ, αλλά πρέπει να τηρήσουμε αυτά που θα σχεδιάσουμε”

Ο Μαρκ Πέιν δήλωσε ότι…“ήταν ένα εκνευριστικό παιχνίδι, γιατί δεν κάναμε αυτά που σχεδιάσαμε και ο αντίπαλος είναι μια αθλητική ομάδα. Δεχτήκαμε πόντους μέσα στο καλάθι και τελικά το παιχνίδι δεν μας βγήκε όπως το είχαμε σχεδιάσει”, ενώ από την πλευρά του ο Στέφαν Λάσμε επεσήμανε πως…“κατορθώσαμε να κάνουμε αυτό που έπρεπε στο παιχνίδι και πήραμε τη νίκη. Πρέπει όμως να κρατήσουμε χαμηλά το κεφάλι”.