“Δεν σκοράραμε σε ανοιχτά σουτ”

28

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά την ήττα από την Κύμη αναφέρθηκε στην αστοχία του Δικεφάλου κυρίως στα τελευταία έξι λεπτά του παιχνιδιού. Παράλληλα έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια στις δύο διοργανώσεις.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε:

«Συγχαρητήρια στον Γιάννη Καστρίτη και στην Κύμη για τη νίκη της. Έγινε ένα πολύ όμορφο και συναρπαστικό παιχνίδι σήμερα για τον κόσμο, με πολλές εναλλαγές στο σκορ και όμορφες φάσεις.  Το επίπεδο μπάσκετ ήταν καλό και από τις δύο πλευρές.

Εμείς είχαμε κάποια θέματα στην άμυνα μας στο πρώτο ημίχρονο και παρότι είχαμε σκοράρει αρκετούς πόντους ήμασταν πίσω στο σκορ. Παρά το γεγονός ότι μείναμε αρκετά πίσω στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, είχαμε ένα πολύ καλό κομμάτι στην άμυνα μας και σε συνδυασμό με τις καλές επιλογές στην επίθεση περάσαμε μπροστά, αλλά νομίζω ότι στα τελευταία 6 λεπτά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε σε πάρα πολλά ανοιχτά σουτ που είχαμε, σε αντίθεση με την Κύμη που έβαλε ορισμένα μεγάλα σουτ. Το παιχνίδι πήγε στο τέλος, όπου ένα σουτ του McFadden έδωσε το πλεονέκτημα και τελικά τη νίκη στην Κύμη. Καλή συνέχεια στην Κύμη και στον Γιάννη Καστρίτη”.

Για το κατά πόσο επηρεάζει την ομάδα το γεγονός ότι συμμετέχει σε 2 διοργανώσεις: «Είναι ένα κομμάτι που μας δυσκολεύει στη διαχείρισή του. Θεωρώ ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό από το να προσπαθούμε και στις 2 διοργανώσεις, να παίζουμε καλά, να βελτιώνουμε τα λάθη μας και να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία. Δεν είναι εύκολο, αλλά αυτή είναι η δουλειά μας».