Μπλατ : “Μόνο εάν αλλάξει η συμπεριφορά της ελληνικής ομοσπονδίας θα επιστρέψει ο Ολυμπιακός”

Μόνο εφόσον αλλάξει την στάση της η ΕΟΚ, ο Ολυμπιακός θα δημιουργήσει ομάδα για την Α1, όπως ξεκαθάρισε ο Ντέιβιντ Μπλατ σε ραδιοφωνικό σταθμό του Ισραήλ.

Ευχαριστημένος με τη μέχρι τώρα πορεία του Ολυμπιακού στην προετοιμασία, δήλωσε ο Ντέιβιντ Μπλατ σε ραδιοφωνικό σταθμό του Ισραήλ.

Από ‘κει και πέρα, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» ξεκαθάρισε πως η δεύτερη ομάδα που έχουν δημιουργήσει οι Πειραιώτες είναι για να παραμείνει στην Α2 και πως ο σχεδιασμός θα αλλάξει υπό την προϋπόθεση να αλλάξει συμπεριφορά η ελληνική ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης.

“Δουλεύουμε καλά και όμορφα, αλλά μας έλειπαν έξι παίκτες λόγω Παγκοσμίου Κυπέλλου και μικροτραυματισμών, οπότε είναι δύσκολο να έχουμε καθαρή εικόνα ακόμη. Αλλά, έτσι γίνεται αυτό και πλέον περιμένουμε να επιστρέψουν οι παίκτες μας”, δήλωσε αρχικά ο Ντέιβιντ Μπλατ στον ραδιοφωνικό σταθμό του Ισραήλ «103 FM» για την προετοιμασία του Ολυμπιακού, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον υποβιβασμό στην Α2:

“Δεν έχει να κάνει με εμένα η ομάδα που θα παίζει στη δεύτερη κατηγορία. Έχω έναν νεαρό Σέρβο 18 ετών, ο οποίος εκτιμώ πως σε δύο χρόνια θα γίνει επιλογή στο ντραφτ. Εκείνος θα είναι στη δεύτερη ομάδα, όπου έχει δικαίωμα συμμετοχής βάσει κανονισμού ξένων. Εάν αλλάξει η συμπεριφορά της ομοσπονδίας, τότε θα επιστρέψει η ομάδα στο μέλλον, στη μεγάλη κατηγορία. Αυτή την στιγμή, η ομάδα που δημιουργήθηκε είναι για να μείνει και όχι να ανέβει”.