Το ΝΒΑ επιστρέφει : Αυτό είναι το πλάνο για το φινάλε της σεζόν

Toronto Raptors forward Kawhi Leonard (2) gets fouled by Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) during second half NBA Eastern Conference finals playoff basketball action in Milwaukee on Wednesday, May 15, 2019. THE CANADIAN PRESS/Frank Gunn

Έπειτα από ένα διάστημα 3 μηνών απραξίας, λόγω κορωνοϊού, η κορυφαία λίγκα του πλανήτη ετοιμάζεται να επιστρέψει στην καθημερινότητά μας, με αγώνες από τις 31 Ιουλίου, έως τις 12 Οκτωβρίου, ημέρα κατά την οποία είναι προγραμματισμένο το Game 7 των τελικών (εφόσον χρειαστεί).

Έπειτα από πολλές διαβουλεύσεις και συζητήσεις με ομάδες και παίκτες η Λίγκα κατέληξε στο πλάνο της, έχοντας τη στήριξη όλων των οργανισμών και των παικτών.

Όπως αναφέρει ο Άντριαν Βοϊναρόφσκι, το πλάνο της Λίγκας αναφέρει πως έχουν προσκληθεί 22 ομάδες στο Ορλάντο, 13 από τη Δύση και 9 από την Ανατολή, οι οποίες θα δώσουν αγώνες με στόχο την 8η θέση της κάθε περιφέρειας που οδηγεί στα πλέι οφ.

Οι αποφάσεις και η οριστική επικύρωση της επιστροφής στη δράση θα γνωστοποιηθούν την Πέμπτη, καθώς υπάρχει ψηφοφορία για την επιστροφή στη δράση.

Σε κάθε περίπτωση όμως, το ΝΒΑ επιστρέφει και ετοιμάζεται να ολοκληρώσει κανονικά τη σεζόν, παρά τους ταραχώδεις μήνες που προηγήθηκαν.