Δοκιμάζει Αμερικανό ο Ηρακλής!

Την προετοιμασία του ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος ξεκίνησε την Δευτέρα ο Ηρακλής, που δοκιμάζει τον Αμερικανό Τζίμι Γκέιβιν.

Ο 28χρονος γκαρντ μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν στην Βουλγαρία και την Τσερνομόρε, όπου και είχε κατά μέσο όρο 19,8 πόντους και 5,4 ασίστ σε 17 παιχνίδια.

Ο Ηρακλής δεν έχει ελεύθερη θέση ξένου και αν παρθεί η απόφαση να αποκτηθεί ο Γκέιβιν, υπάρχει η σκέψη να αποχωρήσει ο Ντάριους Γκάρετ.

Η σχετική ενημέρωση των «κυανόλευκων»:

Με δυνατή προπόνηση ξεκίνησε σήμερα το δεύτερο μέρος της προετοιμασίας της Ομάδας μας ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος της ΕΚΟ Basket League. Στόχος της τεχνικής ηγεσίας είναι να παρουσιαστεί έτοιμη σε όλα τα επίπεδα ως τον αγώνα με τον Ιωνικό, που θα γίνει την Κυριακή 1η Μαρτίου και ώρα 17:00.

Στην προπόνηση συμμετείχε και ο Αμερικανός γκαρντ Τζίμι Γκάβιν (1991, 1.91), που αγωνίστηκε φέτος στη Βουλγαρική Τσέρνο Μόρε, ενώ απουσιάζουν οι Οκερεαφόρ, Γκάρετ. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο με “διπλή” προπόνηση, πρωί κι απόγευμα, ενώ η τεχνική ηγεσία εξετάζει το ενδεχόμενο διεξαγωγής ενός ακόμη φιλικού αγώνα για καλύτερη προετοιμασία.