Δρακόπουλος: «Έρχεται ο Ουάσιγκτον»

Την αποκάλυψη ότι ο Ντάριους Ουάσινγκτον είναι ο εκλεκτός, και ότι θα είναι στην Ελλάδα την Δευτέρα (5/2) έκανε ο ισχυρός άνδρας του τμήματος μπάσκετ του Ηρακλή, Θοδωρής Δρακόπουλος, μιλώντας στον «ARENA FM 89,4».

Στις δηλώσεις του αναφέρθηκε και στον Στηβ Μπαρτ, τονίζοντας ότι ο Ηρακλής δεν μπορούσε να τον περιμένει, με τον ίδιο να έχει υποχρεώσεις για το ιρακινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Δρακόπουλος:

Για την περίπτωση του Ντάριους Ουάσινγκντον: “Κάνουμε ακόμη μία υπέρβαση για να ισχυροποιήσουμε τις πιθανότητες να εξασφαλίσουμε την δεύτερη θέση και να πάρουμε την άνοδο για την Α1. Ο Ουάσινγκντον θα είναι την Δευτέρα στην Ελλάδα. Ευελπιστούμε να είναι καλά, γιατί είναι κάλος παίκτης και πολύ καλό παιδί απ’ ό,τι έχουμε μάθει. Ήταν άπραγος τους τελευταίους μήνες και δεν ξέρουμε αν είναι απόλυτα έτοιμος για να βοηθήσει άμεσα την ομάδα”

Για την προσπάθεια απόκτησης του Στιβ Μπαρτ τζούνιορ: “Δεν μπορούσαμε να περιμένουμε άλλο, γιατί ο Μπαρτ έχει παιχνίδια για το Ιρακινό πρωτάθλημα και στις 15 Φλεβάρη λήγει η ημερομηνία για την αλλαγή του ξένου. Ευελπιστώ ότι του χρόνου που ο Ηρακλής να είναι στην Α1 θα μπορέσουμε να φέρουμε τον Μπαρτ στην ομάδα μας”.

Για τη νίκη επί του Αρκαδικού: «Ο Αρκαδικός είναι καλή ομάδα. Δεν έπαιξε καλά η διαιτησία τον Ηρακλή, αν και δημιουργήθηκε θέμα εναντίον μας από μία φάση στο τέλος. Παίξαμε καλά, αδρανήσαμε στο τρίτο δεκάλεπτο και πιστεύω ότι πολλές ομάδες θα δυσκολευτούν να περάσουν από την πολύ καλή έδρα του Αρκαδικού. Έχει κίνητρο η συγκεκριμένη ομάδα, γιατί κινδυνεύει να υποβιβαστεί”.

Αν τελικά δεν προχωρήσει το θέμα της απόκτησης του Ντάριους Ουάσινγκντον: “Υπάρχει εναλλακτική λύση, αλλά ο Ντάριους είναι ο στόχος μας. Θεωρώ ότι θα είναι έτοιμος και θα μπορεί να παίξει στο μεθεπόμενο παιχνίδι του Ηρακλή. Επειδή είναι καλός χαρακτήρας, δεν θεωρώ ότι αφέθηκε τους τελευταίους μήνες που είναι άπραγος και θα βοηθήσει την ομάδα στο παιχνίδι με την Καρδίτσα”.