Δρακόπουλος: «Έτσι ονειρεύομαι τον Ηρακλή, θέλω τον κόσμο δίπλα στην ομάδα»

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Ηρακλής, Θεόδωρος Δρακόπουλος, άνοιξε τα χαρτιά του στην πρώτη του δημόσια συνέντευξη τύπου μετά την άνοδο της ομάδα στην Basket League σε ειδική εκδήλωση που έγινε στο Αθλητικό Μουσείο Θεσσαλονίκης. Το SDNA ήταν εκεί

Για πολλά θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα του Ηρακλή, αλλά και για το μακροπρόθεσμο πλάνου που έχει για την ΚΑΕ μίλησε ο ισχυρός άνδρας του Κυανόλευκου τμήματος, Θόδωρος Δρακόπουλος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είναι μια πολύ σημαντική βραδιά για τον Ηρακλή και είμαι συγκινημένος που βλέπω τα ινδάλματα μου. Μέτα από τρία χρόνια που είμαι στην ηγεσία του συλλόγου επιστρέφουμε εκεί που ανήκουμε. Είμαστε σε περίεργη φάση για το ελληνικό μπάσκετ ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός αντί να πάνε μπροστά το ελληνικό μπάσκετ το τραβάνε πίσω, ελπίζω να βρεθεί σύντομα άκρη.

Έχουμε δημιουργήσει την ΚΑΕ εδώ και δύο χρόνια και δεν χρωστάμε τίποτα και σε κανέναν. Είμαστε η καλύτερη ΚΑΕ αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Χρειάζεται πολύ δουλειά για να γίνουμε έτσι όπως πρέπει θέλουμε να βελτιώσουμε το τμήμα μάρκετινγκ μας.

Θέλουμε να έχουμε μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα κυρίως μέσα στο Ιβανώφειο. Ζω στην Αθήνα και συναντώ σε πολλές ψηλές θέσεις ανθρώπους που είναι Ηρακλής. Είναι κάτι που δείχνει την ποιότητα των φιλάθλων μας.

Τα έργα στο Ιβανώφειο είναι σε καλή φάση και όταν αρχίσει το πρωτάθλημα ο κόσμος θα απολαμβάνει να βλέπει μπάσκετ. Πιστεύω ότι θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές στο μέλλον θα κάνουμε μια ομάδα που θα αξίζει το χειροκρότημα».

«Θέλουμε να επενδύσουμε σε ταλαντούχα παιδιά»

«Θέλουμε να επενδύσουμε στα νέα παιδιά και εύχομαι να είμαι τυχερός και να έχω τους νέους Παπαδόπουλους και Διαμαντίδηδες. Επενδύουμε στα νέα παιδιά ένα σεβαστό ποσό και πιστεύω πως έρχονται ταλαντούχοι αθλητές που θα παίξουν μπάσκετ. Οι ομάδες πρέπει να έχουν δύο τρεις ξένου το πολύ, στην Α1 θα έχουμε αθλητές από την Ακαδημία μας. Έχω αποφασίσει να κάνουμε μια αύξηση κεφαλαίου ώστε να μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι Ηρακληδείς έστω και με μια μετοχή. Δεν με ενδιαφέρει να είμαι αιώνιος πρόεδρος είμαι εργάτης του Ηρακλή. Θα ήθελα σε πέντε χρόνια να βλέπω την ομάδα να λειτουργεί αυτόνομα.

Εγώ θα είμαι δίπλα στην ομάδα και θα στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις».