Δώρο μια… δικαστική ήττα

Η ΚΑΕ Άρης πέτυχε την προσωρινή αναστολή εκτέλεσης της κατάσχεσης που ζήτησε ο πρώην πρόεδρος των κίτρινων, Γιάννης Δαμιανίδης των έσοδων της εταιρείας από την διοργανώτρια αρχή (ΕΣΑΚΕ).

Την ημέρα της ονομαστικής του γιορτής ο άλλοτε ισχυρός άντρας της μπασκετικής ομάδας πήρε «δώρο» μια πρώτη δικαστική ήττα. Νομικός εκπρόσωπος της ΚΑΕ Άρης είναι ο Σπύρος Χριστοφορίδης ενώ την νομική τους συμβουλή στην υπόθεση, δίνουν οι Θωμάς Νικολός, Γιώργος Σφυρής.

Βέβαια οι δικαστικές διαμάχες δεν σταματούν εδώ. Σήμερα (08/01/16) ήταν να συζητηθούν στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης και άλλες δύο αιτήσεις αναστολής εκτέλεσης κατασχέσεων κατά της ΚΑΕ Άρης. Ο Γιάννης Δαμιανίδης ζήτησε να γίνει συντηρητική κατάσχεση, τόσο των εσόδων της εταιρείας, στο ύψος των 167.000 ευρώ αλλά και να γίνει συντηρητική κατάσχεση των τραπεζικών λογαριασμών της εταιρείας στις τέσσερις (4) μεγαλύτερες ελληνικές τράπεζες.

Ο Γιάννης Δαμιανίδης παραβρέθηκε στην συζήτηση της υπόθεσης και ζήτησε και πέτυχε αναβολή της συζήτησης της υπόθεσης στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης για την Δεύτερα (11/01).

Πηγή : Basketplus