«Είμαι περήφανος για την ομάδα μου»

72

Ο Μιλένκο Τέπιτς απέδωσε στην ήττα στη Θεσσαλονίκη και τα αγωνιστικά προβλήματα τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τα play off από την ΑΕΚ. Ωστόσο δήλωσε περήφανος για την ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την πρόκριση στα ημιτελικά. Πιστεύω πως χάσαμε την ευκαιρία μας για να προκριθούμε στο δεύτερο παιχνίδι. Κάποια πράγματα που δείξαμε πως δεν μπορούμε να χειριστούμε στη διάρκεια της σεζόν συνέβησαν επίσης και ήρθαμε με πολλά προβλήματα, χωρίς τρεις βασικούς παίκτες. Αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα σε τέτοιο επίπεδο, απέναντι σε ομάδες όπως η ΑΕΚ με τόσες λύσεις.

Παρ’ όλα αυτά τα προβλήματα πιστεύω πως κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια, ειδικά στην άμυνα, αλλά είχαμε πρόβλημα με τα επιθετικά ριμπάουντ. Για κάποιους κατανοητούς λόγους και για κάποιους άλλους δεν καταφέραμε να παίξουμε τόσο καλά επιθετικά. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου, ειδικά για τον τρόπο που προσπαθήσαμε. Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα είναι καλύτερος την επόμενη σεζόν. Καλή τύχη στην ΑΕΚ».