«Είμαστε ΠΑΟΚ, δεν παρατάμε την Ευρώπη»

Για το παιχνίδι με την Σαραγόσα τοποθετήθηκε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Μαργαρίτης, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι μπορεί η προτεραιότητα να είναι το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά η ομάδα δεν θα παρατήσει την Ευρώπη.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι με την Σαραγόσα:

«Κάναμε μια σημαντική νίκη με την Μπρίντεζι, θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις στην Ευρώπη, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40′, και να κερδίσουμε ώστε να έχουμε περισσότερες ελπίδες για πρόκριση».

Για την διάρκεια της ομάδας:

«Είχαμε σαν ομάδα κάποια θέματα, η διοίκηση πήρε μια απόφαση να αλλάξει τον προπονητή, προσπαθούμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε ώστε να γινόμαστε καλύτεροι. Ο κοουτς Χαραλαμπίδης θέλει να βάλει και δικά του πράγματα, οπότε κάναμε ένα ρισταρτ. Η ομάδα δείχνει βελτίωση και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια:

«Είναι δύσκολο, παίζοντας πολλά παιχνίδια με 9 παίκτες κουράζονται, αλλά είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά».

Για τον Χαραλαμπίδη:

«Ο Κώστας δείχνει πάρα πολύ καλά στοιχεία, από τότε που ήταν και παίκτης είχε ηγετικές τάσεις, και σαν βοηθός εμένα με βοήθησε πολύ, οπότε του εύχομαι ότι καλύτερο στη νέα του θέση, και ελπίζω να πάνε όλα καλά».

Για την βελτίωση της ομάδας:

«Να είμαστε περισσότερο χρόνο συγκεντρωμένοι, και να είμαστε καλύτεροι σε άμυνα και επίθεση».

Για την βαθμολογική θέση της ομάδας:

«Πρωταρχικός στόχος είναι το πρωτάθλημα, αλλά την Ευρώπη δεν θα την παρατήσουμε, είμαστε ο ΠΑΟΚ και πρέπει να τα διεκδικούμε όλα. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, δεν έχουμε κάνει κάποια κακή ήττα, και θα πρέπει να παρουσιαζόμαστε σε κάθε παιχνίδι καλύτεροι».