Ειρωνικό σχόλιο για Μποχωρίδη

76

Η κόντρα του Στέφαν Λάσμε με τον Λευτέρη Μποχωρίδη κατά τη διάρκεια του Άρης Παναθηναϊκός συνεχίστηκε και στις δηλώσεις με τον πρώτο να αφήνει υπονοούμενα για τον αρχηγό των κιτρινόμαυρων.

Διαβάστε όσα είπε ο παίκτης του Παναθηναϊκού:

«Ήταν μία καλή νίκη για εμάς, δύσκολο παιχνίδι. Ο Άρης έχει έναν πολύ καλό προπονητή, τον κόουτς Αγγέλου, έχει ιστορία πάντα εντός έδρας να παλεύει τα παιχνίδια. Καταλαβαίνω ότι οι διαιτητές άφησαν το σκληρό παιχνίδι, μπορούσαν όλη μέρα να μην τους σφύριζαν φάουλ. Ήταν καλή προετοιμασία για εμάς».

Αναφερόμενος στην κόντρα του με τον Λευτέρη Μποχωρίδη είπε: «Δεν ήταν στον Παναθηναικό όταν έπαιζα εγώ. Δεν μου αρέσουν οι δήθεν… σκληροί τύποι. Αυτοί που είναι σκληροί όταν τελειώσει ο αγώνας και δεν έχει καμία σημασία. Όταν λέω κάτι το στηρίζω, δεν μου αρέσουν οι δήθεν… σκληροί τύποι».

Όσον αφορά για το γεγονός ότι έπαιξαν χωρίς προπονητή είπε: «Έχουμε σπουδαίο τεχνικό επιτελείο, όλοι βγήκαν μπροστά και ανέλαβαν να καλύψουν το κενό του προπονητή μας.

Λειτουργούμε… αυτόματα στο παιχνίδι μας, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, που θα είναι ο συμπαίκτης μας. Κάναμε καλή προετοιμασία και απλά έπρεπε να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας. Ήταν ένα καλό τεστ για εμάς, ειδικά όταν έχουμε μπροστά μας την Μπάγερ Μονάχου, που είναι μία σκληρή γερμανική ομάδα».