Εκτός ο Βασιλειάδης, αμφίβολος ο «Σόφο»

Για ακόμα ένα παιχνίδι αναμένεται να απουσιάσει ο Κώστας Βασιλειάδης, αφού ο τραυματισμός στο πέλμα δεν του επιτρέπει να βρίσκεται στην Τρίπολη. 

Από την άλλη, η κατάσταση του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη θα εκτιμηθεί αύριο, για το αν και εφόσον μπορέσει να αγωνιστεί στον αγώνα κόντρα στον Αρκαδικό.

Αναλυτικά από το paokbc.gr:

«Με δύο προπονήσεις συνεχίστηκε σήμερα το πρόγραμμα προετοιμασίας του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με τον Αρκαδικό στην Τρίπολη. Το πρωί η ομάδα ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο και στο γήπεδο και το απόγευμα, ξεκινώντας με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο, ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της ημέρας με προπόνηση τακτικής.

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης το πρωί της Παρασκευής θα εξεταστεί από τον γιατρό της ομάδας Κώστα Σαμαρά, για να επανεκτιμηθεί η κατάστασή του στη δεξιά ποδοκνημική και να διαπιστωθεί εάν η βελτίωση που παρουσίασε θα του επιτρέψει να ακολουθήσει την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη και να τεθεί στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου για τον αγώνα με τον Αρκαδικό. Εκτός αποστολής είναι ο Κώστας Βασιλειάδης που συνεχίζει ειδικό πρόγραμμα θεραπείας στο πέλμα.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Παρασκευής (11:00), ενώ η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρεί στις 14:50 για την Αθήνα και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στην Τρίπολη.»