Εντυπωσιακή ατάκα Βασιλειάδη!

159

Η Ομπραντόιρο παρουσίασε σήμερα και επίσημα τον Κώστα Βασιλειάδη, ο οποίος, έκανε μία δήλωση που είναι αλήθεια ότι θα συζητηθεί. Ο έμπειρος γκαρντ-φόργουορντ είπε, ούτε λίγο ούτε πολύ, πω εδώ και τρεις ημέρες στην Ισπανία, έχει προπονηθεί περισσότερο απ’ ότι ολόκληρο χρόνο στην Ελλάδα!

Είπε ο Βασιλειάδης: “Συνάντησα ένα πολύ καλό κλίμα. Παρά την κατάσταση που υπάρχει, είναι όλοι μαζί, προπονούνται πολύ καλά, δουλεύουν σαν τρελοί κάθε μέρα. Αυτές τις τρεις ημέρες έχω προπονηθεί περισσότερο, από ότι σε όλη τη χρονιά στην Ελλάδα, για να μάθω καλά τα συστήματα και να είμαι έτοιμος”.

Από εκεί και πέρα για την επιστροφή του Ισπανία ανέφερε:

“Σίγουρα υπήρχε στο μυαλό μου η επιστροφή στην Ισπανία, αλλά δεν ήξερα αν θα είχα την ευκαιρία να το κάνω. Αφού ήρθε… είμαι εδώ. Το σκέφτηκα μία νύχτα. Μετά το τελευταίο παιχνίδι, μίλησα με τον ατζέντη του και του είπα ότι ο είμαι ήδη στην Αθήνα και μπορώ να πάρω το αεροπλάνο την επόμενη ημέρα. Ξέρω την κατάσταση της ομάδας, ξέρω ότι είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά ήθελα να επιστρέψω… σπίτι, επειδή μου είπαν ότι χρειάζονταν έναν παίκτη με χαρακτήρα για να βοηθήσει τους νεότερους παίκτες στα τελευταία παιχνίδια”.