Εξαιρετική κίνηση του Aris Club Germany

32

Αν μη τι άλλο αξιέπαινη ήταν η κίνηση του συνδέσμου στου Άρη στη Γερμανία, ο οποίος αποφάσισε να προσφέρει δέκα εισιτήρια του αγώνα με την Κηφισιά στο μη κερδοσκοπικό οργανισμό ΑΡΣΙΣ. Παράλληλα αντίστοιχο αριθμό εισιτήριων προσέφερε και η ΚΑΕ Άρης.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Οι κινήσεις ανθρωπιάς συνεχίζονται από τους φιλάθλους του ΑΡΗ. Και δη απ’ αυτούς που είναι μακριά όχι μόνο από τη Θεσσαλονίκη, αλλά από την Ελλάδα και δεν μπορούν να βλέπουν τακτικά την αγαπημένη τους ομάδα.

Το Aris Club Germany είχε προσφέρει 10 εισιτήρια διαρκείας σε άνεργους, φοιτητές και μαθητές. Τα εισιτήρια αυτά δόθηκαν μετά από κλήρωση, αλλά το Club των φίλων του ΑΡΗ δεν έμεινε εκεί. Δώρισε 10 εισιτήρια για τον αγώνα του Σαββάτου με την Κηφισιά (05/12, 17:00), τα οποία θα δοθούν στον Ξενώνα Ασυνόδευτων Ανηλίκων Αιτούντων Άσυλο Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης ΑΡΣΙΣ.

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ευχαριστεί θερμά το Aris Club Germany γι’ αυτήν την πρωτοβουλία και από την πλευρά της προσφέρει στην ΑΡΣΙΣ ακόμα 10 εισιτήρια για τον αγώνα με την Κηφισιά.