Επιστολή-απάντηση στον Λάσκαρη

29

Η ομάδα των Αρειανών επιχειρηματιών απάντησε στο Νίκο Λάσκαρη και την επιστολή που είχε στείλει την περασμένη Τετάρτη και πλέον είναι οριστικά μπροστάρης στις εξελίξεις ο Ερασιτέχνης Άρης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας pressaris.gr χθες εστάλη στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ επιστολή από την ομάδα των Αρειανών επιχειρηματιών που έχουν προτείνει στον Λάσκαρη από τις αρχές Δεκεμβρίου την μεταβίβαση του 90% των μετοχών της ΚΑΕ.

Οι ενδιαφερόμενοι ενημέρωσαν τον Λάσκαρη πως η καθυστερημένη απάντησή του, σχεδόν τρεις μήνες μετά, είχε ως αποτέλεσμα την εκτόξευση των χρεών της ΚΑΕ σε επίπεδα που πλέον δεν είναι διαχειρίσιμα. Το τελευταίο δίμηνο έχουν υπάρξει δικαστικές αποφάσεις που εξασφαλίζουν στους παίκτες χρήματα περισσότερα από απλώς τα δεδουλευμένα τους και όλα αυτά διότι η ΚΑΕ ήταν ανύπαρκτη στις εκδικάσεις, χωρίς καν φυσική παρουσία.

Σε κάθε περίπτωση, οι Αρειανοί επιχειρηματίες απάντησαν στον Λάσκαρη για να μην θεωρήσει ότι αποδέχονται το περιεχόμενο της επιστολής του και οδηγούν όλες τις συζητήσεις πλέον μέσα από τα θεσμικά όργανα του συλλόγου, δηλαδή τον Ερασιτέχνη.

Όλες οι εξελίξεις πλέον δρομολογούνται από τη “μάνα του συλλόγου”, άλλωστε γι’ αυτό το λόγο έχει συσταθεί και η πενταμελής επιτροπή και γι’ αυτό το λόγο ξεκίνησε και η έκτακτη γενική συνέλευση την περασμένη βδομάδα.