Επιστροφή ενόψει ντέρμπι!

14

Ο  ΠΑΟΚ συνέχισε και την Δευτέρα του Πάσχα την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Τετάρτη.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είδε τον Αντώνη Κόνιαρη να επιστρέφει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων, ενώ εκτός έμεινε ο Λίνος Χρυσικόπουλος λόγω στομαχικών διαταραχών.

Η σχετική ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ: 

Με το μυαλό στον αγώνα της Τετάρτης με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ολοκληρώθηκε και το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας μας. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ βρέθηκαν και σήμερα στο γήπεδο και για τρεις περίπου ώρες ακολούθησαν ένα πρόγραμμα που ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση τακτικής υπό τις οδηγίες του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Ο προπονητής τουΠΑΟΚ είδε τον Αντώνη Κόνιαρη να επιστρέφει στο πρόγραμμα της ομάδας μετά από απουσία από τις δύο προηγούμενες προπονήσεις. Ωστόσο, έμεινε εκτός προπόνησης ο Λίνος Χρυσικόπουλος (λόγω στομαχικών διαταραχών).

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και σήμερα ο Δημήτρης Καραμανώλης.

Το μεσημέρι της Τρίτης θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση της ομάδας ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ, ενώ για τις 17:25 είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση της αποστολής του ΠΑΟΚ για την Αθήνα