Ευχάριστα για Κόνιαρη

32

Μετά τις δυο ήττες στα πρώτα επίσημα παιχνίδια ο ΠΑΟΚ ταξιδέψει στην Γερμανία για να αντιμετωπίσει την Λούντβιγκσμπουργκ, ψάχνοντας την πρώτη νίκη της σεζόν. 

Στα ευχάριστα για τον Παπαθεοδώρου συγκαταλέγεται η επιστροφή του Αντώνη Κόνιαρη που είναι στην αποστολή, όπως και οι Ντίλαρντ-Ζάρας, παρότι δεν προπονήθηκαν σήμερα.

Αναλυτικά από την ενημέρωση του «paokbc.gr»:

Με μία προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο PAOK Sports Arena, ολοκληρώθηκε η επί Ελληνικού εδάφους προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με την MHP Riesen, η οποία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη (10/10 στις 21:00) στην MHP Arena του Ludwigsburg.
Kevin Dillard και Θοδωρής Ζάρας ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Αντώνης Κόνιαρης συμμετείχε σε σημαντικό μέρος της προπόνησης. Πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.
Ο ΠΑΟΚ αναχωρεί το μεσημέρι (14:20) της Δευτέρας για τη Γερμανία και στην αποστολή της ομάδας θα είναι 13 καλαθοσφαιριστές, οι εξής: Dillard, Klassen, Χρυσικόπουλος, Krubally, Κόνιαρης, Καρράς, Τσόχλας, Μαργαρίτης, Ζάρας, Καραμανώλης, Κατσίβελης, Jones και Triche.