«Εχουμε συμφωνήσει, αλλά δεν ήρθαν στην Τουρκία»

540

Ο εκπρόσωπος Τούρκων επενδυτών, Τανιέλ Γιλμάζ, και, όπως αναφέρθηκε σε επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης, αντιπρόεδρος της εταιρείας, μίλησε για τις υπογραφές που δεν έχουν πέσει ακόμη, τις λεπτομέρειες της συμφωνίας αλλά και τους λόγους που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η συμφωνία.

Αναλυτικά όσα είπε στο Μετρόπολις:

Για το αν θα υπογραφεί κάτι με την ΚΑΕ, την ΠΑΕ ή τον ΑΣ: «Θέλουμε να δημιουργήσουμε κάποιες ευκαιρίες για τον Αρη και με αυτόν τον τρόπο να αναπτυχθούν οι σχέσεις των δύο χωρών. Υπάρχει μια διαδικασία που τρέχει, έχουμε συμφωνήσει αλλά περιμέναμε να έρθουν στην Τουρκία όμως αυτό δεν έχει συμβεί ακόμη. Είναι μια ευρύτερη συνεργασία σε οικονομικό, πολιτιστικό και αθλητικό επίπεδο. Πιστεύω ότι στο επόμενο διάστημα θα υπογράψουμε».

Για τις λεπτομέρειες της συμφωνίας: «Αυτή τη στιγμή ετοιμάζω το Business plan, μιλάμε για συνεργασία 3,4 και 5 χρόνων. Η συμφωνία περιλαμβάνει χορηγικό πρόγραμμα και εμπορική συνεργασία, οι εταιρείες είναι έτοιμες και περιμένουν τον Αρη. Ο κ.Κολοβέτσιος έκανε τρομερά πράγματα για να γίνει αυτή η συνεργασία. Yπάρχουν κάποιες γραφειοκρατικές διαδικασίες για να επικυρωθεί η συμφωνία, με ενδιαφέρει να έχει αξία το πρότζεκτ».