Ζάρας:”Απαιτητικός ο κόσμος του ΠΑΟΚ”

8

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Metropolis 95.5, ο Θοδωρής Ζάρας αναφέρθηκε στην νίκη επί του Ολυμπιακού και τις ελπίδες πρόκρισης στην Basketball Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την ήττα από το Λαύριο και τη νίκη επί του Ολυμπιακού: «Είναι απαιτητικό κοινό και οι Έλληνες και ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Κάναμε μια κακή εμφάνιση στο Λαύριο αλλά αντιδράσαμε και στο ματς με τον Ολυμπιακό δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο για 40 λεπτά. Πήραμε μια πολύ μεγάλη νίκη. Ξέραμε ότι ήταν υψηλών απαιτήσεων το παιχνίδι. Ήμασταν έτοιμοι και παίξαμε άμυνα και επίθεση σε υψηλό επίπεδο. Βρήκαμε βέβαια και τον Ολυμπιακό κουρασμένο και με δύο ελλείψεις. Δεν έχασε ο Ολυμπιακός, εμείς τον κερδίσαμε».

Για το εάν ο ΠΑΟΚ έχει βρει ρυθμό: «Οι διορθωτικές αλλαγές που έγινε ήταν πολύ σωστές και πλέον ο ΠΑΟΚ πατάει γερά στα πόδια του και αυτό φαίνεται. Είμαστε σε καλό δρόμο, συνεχίζουμε και θα προσπαθήσουμε για ό,τι καλύτερο. Τα σχόλια είτε αρνητικά είτε θετικά τα ακούμε αλλά τα κάνουμε στην άκρη. Ξέρουμε πως δουλεύουμε έχουμε υπομονή και κοιτάμε στο μέλλον να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία. Ο ΠΑΟΚ έδειξε ένα καλό πρόσωπο με τον Ολυμπιακό το οποίο έστειλε ένα θετικό μήνυμα για την πορεία του ελληνικού πρωταθλήματος».

Για τον κόσμο στο γήπεδο: «Με τον Ολυμπιακό περιμέναμε παραπάνω κόσμο αλλά σίγουρα όσο η ομάδα πάει καλά τότε και ο κόσμος θα έρχεται στο γήπεδο».

Για τη νίκη επί της Ορλαντίνα και τον στόχο της πρόκρισης: «Το κάθε παιχνίδι είναι τελικός για εμάς. Ο στόχος μας είναι να τα κερδίσουμε όλα για να μπορέσουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Σίγουρα είναι δύσκολο για εμάς»