Ζουρνατζίδης: Στο πλευρό μας ο Σαββίδης δεν έχει τελειώσει τίποτα

18

Ο τιμ μάνατζερ του μπασκετικού Δικεφάλου, Τέλης Ζουρνατζίδης μίλησε στο Metropolis 95.5 για την 3η θέση που κατέκτησε ο ΠΑΟΚ και όχι μόνο.

Αναλυτικά είπε:

Για το αν η τρίτη θέση ήταν ο αρχικός στόχος: «Με τα δεδομένα που υπάρχουν στο ελληνικό μπάσκετ, και εννοώ την παρουσία δύο ομάδων που έχουν τα πάντα με το μέρος τους, σαφώς η τρίτη θέση την δεδομένη στιγμή αποτελεί την μεγαλύτερη διάκριση που μπορεί να έχει ο ΠΑΟΚ. Μπορεί να μας λυπεί, όμως, αυτή είναι η κατάσταση».

Για το αν μπορεί να αλλάξει η κατάσταση με την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη: «Έχουμε την αίσθηση ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ είναι ήδη δίπλα μας. Χωρίς την δική του βοήθεια θα ήταν πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα και ορισμένα θα ήταν αξεπέραστα. Το θέμα είναι σε πιο βαθμό σε πιο μέγεθος θα είναι τη νέα σεζόν δίπλα μας. Αν δηλαδή θα είναι απλώς υποστηρικτής που θα διασφαλίζει τη λειτουργία της ή αν θα είναι ο ιδιοκτήτης της. Από εκεί και πέρα αν γίνει ιδιοκτήτης της, θα είναι απλός διαχειριστής εσόδων ή θα έχουμε να διαχειριστούμε ένα μεγάλο μπάτζετ; Είναι δύο βασικά ερωτήματα που πρέπει να τα ξέρουμε».

Για τις συζητήσεις με τον Ιβάν Σαββίδη: «Από την αρχή ξέραμε ότι η προτεραιότητά του είναι το ποδόσφαιρο. Θέλει να οδηγήσει την ποδοσφαιρική ομάδα σε ηρεμία, να υπάρχει μια κατάσταση καλής λειτουργίας. Μέχρι τώρα υπήρχε το μέγα θέμα των χρεών. Κάτω από αυτό το πρίσμα δεν έχει τελματώσει τίποτα, ακολουθείται ένα χρονοδιάγραμμα και υπάρχει μια οικονομική βοήθεια από την πλευρά του. Υπάρχει δεδομένη γνώση των οικονομικών στοιχείων και υποχρεώσεων της ΚΑΕ είτε προς το Δημόσιο είτε προς τρίτους. Τα ξέρουν όλα οι άνθρωποι του Σαββίδη. Μόνοι τους ξέρουν πότε θα είναι δίπλα μας και πότε θα χρηματοδοτήσουν αυτήν την κατάσταση».

Για την επόμενη μέρα του μπασκετικού ΠΑΟΚ: «Σκεφτόμαστε το μέλλον, σηκώσαμε μανίκια, σκιαγραφούμε και προσπαθούμε να οριοθετήσουμε ποια θα είναι η ομάδα μας την επόμενη χρονιά. Από εκεί και πέρα περιμένουμε το οικονομικό κομμάτι για να ξέρουμε πόσο θα… τραβήξουμε την κουβέρτα και πόσο θα μείνουμε ξεσκέπαστοι.