Ζουρνατσίδης: «Θέλουμε τον κόσμο μαζί μας»

Ο Τέλης Ζουρνατσίδης μίλησε στον Arena FM 89,4 για όλα τα συμπεράσματα του για τον νέο ΠΑΟΚ που «χτίζεται» και είχε μόνο καλά λόγια να πει.

Για την προετοιμασία: “Έχουμε δημιουργήσει μία ολοκληρωμένη εικόνα από τα φιλικά. Αντιμετωπίσαμε διαφορετικής δυναμικότητας αντιπάλους. Έμαθε πολλά η ομάδα τον τελευταίο μήνα και νομίζω πως βρισκόμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Ατομικά οι παίκτες μας δείχνουν πολύ καλά στοιχεία και υπάρχει καλή επαφή με τον κόουτς”.

Για το δυνατό σημείο του ΠΑΟΚ: “Υπάρχει μεγάλο βάθος στο ρόστερ και αυτή είναι η διαφορά στη φετινή ομάδα. Κάθε παίκτης μπορεί να πρωταγωνιστήσει ακόμα και αν προέρχεται από τον πάγκο”.

Για το στυλ της ομάδας: ” Μας αρέσει να τρέχουμε και να πάμε ψηλά το σκορ. Κάτι τέτοιο πιστεύω θα αρέσει και στον κόσμο από τον οποίο λαμβάνουμε πολύ αισιόδοξα μηνύματα και θέλουμε την ισχυρή του συμπαράσταση”.

Για τις απουσίες των Κλάσεν και Χαραλαμπόπουλου: “Ο Κλάσεν μας έλειψε στην Τουρκία. Δε θέλαμε να τον πιέσουμε, ήταν περίεργος ο τραυματισμός του και θα μπει σιγά-σιγά στο γήπεδο. Είναι γρήγορος και δυνατός μέσα στο καλάθι και είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε μαζί μας, Από την άλλη ο Βασίλης πάει καλά, ξεπερνάει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί και μετά τις 15 Οκτωβρίου θα μπει στο γήπεδο .Όταν ενσωματωθεί ξανά θα αποτελέσει ακόμα μία σημαντική βοήθεια”.

Για τον Κέβιν Ντίλαρντ: “Αγωνιστικά ανήκει στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ , όμως με κάποιες καταστάσεις στο παρελθόν έχει αδικήσει τον εαυτό του. Αλλά το μπάσκετ που έχει μέσα του και η ικανότητα του είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Έχει πολύ καλή συνεργασία τόσο μετ ον κόουτς όσο και με τους συμπαίκτες του και μακάρι να βάλει τηη σφραγίδα του στο αγωνιστικό προφίλ της ομάδας.

Για το Παπαθεοδώρου: “Έχει κερδίσει το κλαμπ με τηη συμπεριφορά του και ιδίως τους παίκτες. Από την καθημερινότητα και τον τρόπο δουλειάς του, την προσήλωση και την εργατικότητα του όλοι έχουμε καταλάβει πως πρόκεται για έναν άνθρωπο ικανό και παθιασμένο για το μπάσκετ”.