Ηρακλής: Προπόνηση με ερωτηματικά

Ο Ηρακλής βρίσκεται στην Πάτρα όπου και προπονήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής για το παιχνίδι με τον Απόλλων.

Στα αγωνιστικά ο Κώστας Κακαρούδης ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις ωστόσο συμπεριλήφθηκε στην προετοιμασία της υπόλοιπης ομάδας.

Διαβάστε την ενημέρωση της “κυανόλευκης” ΚΑΕ:

Πανέτοιμος για την αυριανή αναμέτρηση (17:00) με τον Απόλλωνα Πάτρας είναι ο ΗΡΑΚΛΗΣ. Οι “κυανόλευκοι” προπονήθηκαν στο γήπεδο που θα διεξαχθεί αύριο ο αγώνας, με όλους τους παίκτες στη διάθεση του Λευθέρη Χατζηκυριακίδη. 

 

Οι ενοχλήσεις του Κώστα Κακαρούδη στη μέση, μετά από χτύπημα που δέχθηκε στον αγώνα της Τετάρτης, συνεχίζονται, όμως ο έμπειρος φόργουορντ ακολουθεί εντατική θεραπεία, προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα σε όλο το πρόγραμμα κανονικά, και θα παίξει αύριο, όπως όλα δείχνουν. Οι Κώστας Τότσιος, Απόλλωνας Δεληγιώργης προπονήθηκαν κι αυτοί με την ομάδα, κάνουν παράλληλα το αποθεραπευτικό τους πρόγραμμα, αλλά θα τεθούν ομοίως στη διάθεση του προπονητή.

Για την αυριανή αναμέτρηση ο Λ.Χατζηκυριακίδης δήλωσε: “Είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι για εμάς, όπου προέχει πλέον η πνευματική ηρεμία. Τεχνικά η ομάδα ετοιμάζεται για αυτά τα παιχνίδια εδώ και καιρό, είναι πάρα πολύ καλά προετοιμασμένη, από εκεί και πέρα σε κάθε παιχνίδι θα πρέπει να παρουσιάζεται έτσι και αυτό θα επιδιώξουμε και αύριο. Έχουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά, είναι όλοι έμπειροι και ικανοί, οπότε αισιοδοξούμε ότι θα είμαστε αυτοί που πρέπει”.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι κ.κ.ΠηλοΪδης, Ψαριανός, Τσώνος. Ο αγώνας δε θα μεταδοθεί τηλεοπτικά, αλλά θα υπάρχει ζωντανή ενημέρωση από τα social media της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση επ’ αυτού.