«Η διοίκηση κάνει ότι μπορεί, θα δούμε πως θα πορευτούμε»

Για το παιχνίδι με την Μπρίντεζι και την πιθανότητα ενίσχυσης μίλησε ο κόουτς του ΠΑΟΚ, Κώστας Φλεβαράκης, στην media day πριν από τον αυριανό (11/11) αγώνα για την πέμπτη αγωνιστική του Basketball Champions League.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός:

Για το παιχνίδι με την Μπρίντεζι:

«Είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα, όπου έχει πολύ αθλητικούς παίκτες, παίζοντας ένα μπάσκετ αρκετά καλό. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δείξουμε τα χαρακτηριστικά που δείξαμε με Ήφαιστο και Ντιζόν ώστε να παλέψουμε για το παιχνίδι»

Για την ήττα από τον Διαγόρα:

«Πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να δούμε τι έφταιξε. Από εκεί και πέρα η μοναδική οδός πιστοποίησης ότι η ομάδα μπορει να κάνει πράγματα είναι το γήπεδο».

Για το τι  έφταιξε:

«Είναι αγωνιστικά θέματα τα οποία αναλύσαμε, αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε επίσης είναι και η ενέργεια όπως και η διάθεση»

Για το υλικό του ΠΑΟΚ και αν ζήτησε ενίσχυση:

«Οι παίκτες είναι αυτοί που προπονούνται αυτή τη στιγμή, αγαπάω τα παιδιά, και θα δουλέψω με αυτούς. Ξέρουμε τα θέματα της ομάδας, και η διοίκηση προσπαθεί να κάνει το παν. Θα δούμε πως θα πορευτούμε».

Για την Μπρίντεζι:

«Είναι μια ομάδα με μεγάλο μπάτζετ και οργάνωση υψηλού επιπέδου, όταν έπαιξα εκεί ανεβήκαμε στην α’1, και είχε έναν οργανισμό στον οποίο δούλευαν πολλοί για το σύνολο, έχοντας εξαιρετικό επίπεδο».

Για τον παράγοντα διάθεση της ομάδας:

«Το μπάσκετ είναι άθλημα ψυχολογίας, και όταν κάτι στραβώνει είναι δύσκολο να επανέλθεις, δεν το καταφέραμε και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα».