Η επιθυμία του Άρη και η άρνηση των διοργανωτών

49

Όπως έχει διαρεύσει το τελευταίο διάστημα ο Άρης είναι θετικός να συμμετάσχει τη νέα περίοδο στο Basketball Champions League.

Mάλιστα το γεγονός φαίνεται να ενθαρρύνει και ο Βαγγέλης Αγγέλου ο οποίος πιστεύει πως τα πολυάριθμα παιχνίδια στη σεζόν θα ενισχύσουν την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών.

Βέβαια η επιθυμία του Άρη δεν είναι το “αγκάθι” στην συμμετοχή του καθώς τον τελευταίο λόγο στην υπόθεση θα έχει η διοργανώτρια αρχή.

Τα στελέχη της Ευρωπαϊκής διοργάνωσης δεν είναι αρνητικά στο να πάρει ο Άρης την wild card και να συμμετέχει στο 3ο bcl ωστόσο η ευκαιρία που δίνουν στον Άρη είναι να συμμετάσχει από τα προκριματικά της διοργάνωσης και όχι από τους ομίλους.

Οι “κιτρινόμαυροι” είναι αντίθετοι σε αυτό το γεγονός καθώς θεωρούν πως η ομάδα θα πρέπει να μπει απευθείας στους ομίλους και όχι μέσω προκριματικών καθώς αν υπερισχύσει το δεύτερο τότε σημαίνει πως θα πρέπει να δημιουργηθεί ροστερ ένα μήνα πριν από την προβλεπόμενο χρόνο.

Το αποτέλεσμα που προκύπτει λοιπόν είναι πως ο Άρης θέλει να συμμετάσχει αλλά υπό τους δικούς του όρους και όχι να παίξει μέσω προκριματικών στη διοργάνωση, η οποία μοιάζει αφιλόξενη για τους “κιτρινόμαυρους”.

Η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει μέχρι της 24/6 ωστόσο τα πράγματα είναι δύσκολο να αλλάξουν καθώς η διοργανώτρια αρχή δεν φέρεται διατεθειμένη να αλλάξει… ρότα στο θέμα του Άρη.