Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ξεκαθαρίζει…

12

Με αφορμή κάποιες… πληροφορίες, που κυκλοφόρησαν, και ήθελαν την ΚΑΕ ΠΑΟΚ να δέχεται πιέσεις από ανθρώπους που την στήριξαν οικονομικά, είτε με χορηγίες, είτε για την έκδοση εγγυητικής, για να προβεί σε διάφορες κινήσεις (προφανώς, υπονοείται η πώληση του Κόνιαρη), η ΚΑΕ έβγαλε μία ανακοίνωση, με την οποία τονίζει ότι ουδέποτε θα λειτουργούσε κατ΄ αυτόν τον τρόπο…

H ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει τα εξής :

Με έκπληξη διαβάσαμε τις τελευταίες ημέρες δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία οι ενέργειες και οι αποφάσεις της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. είναι προϊόν πιέσεων ανθρώπων οι οποίοι για πολλά χρόνια στήριξαν τις προσπάθειές μας είτε χορηγικά, είτε καλύπτοντας μέρος της εγγυητικής της εταιρίας, είτε συνεισφέροντας γενικότερα στην οικονομική λειτουργία της.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά πως οι αποφάσεις και οι ενέργειές μας έχουν να κάνουν μόνο με το συμφέρον της ομάδας και με γνώμονα την εξυγίανση της εταιρίας, κατεύθυνση στην οποία συνεχίζουμε και ευελπιστούμε ότι αυτοί που μας στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια, θα συνεχίσουν να μας στηρίζουν και να είναι κοντά μας και στο μέλλον.

Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.