«Θέλω να τους φιλήσω και να τους ρίξω μια μπουνιά»!

168

Ο Άρης γλίτωσε στο παρά πέντε το κάζο στην Αμαλιάδα και χρειάστηκε δύο παρατάσεις για να νικήσει και να σπάσει μία αρνητική παράδοση κόντρα στον Κόροιβο.

Ο Δημήτρης Πρίφτης στη συνέντευξη Τύπυ έκανε λόγο για διφορούμενα συναισθήματα. Από τη μία χαρά για τη νίκη και από την άλλη στεναχώρια για τη συνολική εικόνα της ομάδας του.

Στο αρχικό σχόλιό του ανέφερε: «Συγχαρητήρια στον Κόροιβο για τον τρόπο που αγωνίστηκε. Είναι μία πολύ επικίνδυνη ομάδα, που παίζει σε έντονο ρυθμό και έχει περιφερειακή απειλή. Μπορώ να πω πολλά για εμάς. Είναι πολλές φορές που τα συναισθήματα είναι διφορούμενα. Από τη μία θέλω να τους φιλήσω και από την άλλη να τους ρίξω μία μπουνιά. Δυστυχώς αυτό αισθάνομαι. Δεν πρέπει να κρυφτούμε πίσω από τη νίκη. Δεν είμαστε σοβαροί. Είμαστε καλύτεροι από αυτό που παρουσιάσαμε στο πρώτο δεκάλεπτο. Ολα στη ζωή είναι θέμα προσέγγισης. Και με τον τρόπο που προσεγγίσαμε το ματς, δεν σεβαστήκαμε τον εαυτό μας».

Σχολιάζοντας την κάκιστη απόδοση της ομάδας στο πρώτο δεκάλεπτο τόνισε: «Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Χρειαζόμαστε πολύ δουλειά, ώστε να βελτιώσουμε την ομοιογένεια μας στην επίθεση. Το παιχνίδι του Κοροίβου, είναι στατικό και πολύ στο διάβασμα. Αγγίζει τα χαρακτηριστικά του γαλλικού πρωταθλήματος. Πολύ αθλητικό. Παρασυρθήκαμε σε αυτό».

Από την πλευρά του ο κορυφαίος παίκτης του Άρη, Ντέβιν Μαρμπλ ανέφερε: «Δεν ξεκινήσαμε καλά και δεν βάζαμε τα καλάθια που έπρεπε. Μετά όμως βρήκαμε αυτοπεποίθηση και φτάσαμε στη νίκη. Επαιξα δυνατά, για να κερδίσω. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν».