«Θα έχουμε και του χρόνου τον αρχηγό»

32

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε στην κάμερα της κρατικής τηλεόρασης και μίλησε τόσο για τον αγώνα, όσο για το μέλλον του Βαγγέλη Μαργαρίτη στον ΠΑΟΚ.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 42χρόνου προπονητή :

Για τον αγώνα :

«Ελέγξαμε το παιχνίδι από το ξεκίνημα και για την μεγαλύτερη διάρκεια του, δεν είναι εύκολο να παίζει 40 λεπτά με την μέγιστη απόδοση. Ο Προμηθέας είναι μια καλή ομάδα και το έδειξε και σήμερα. Εμείς όμως πήραμε την νίκη και κάναμε το 1-0. Προχωράμε για να πάρουμε την 3η θέση.

Ποια ήταν η στρατηγική του ΠΑΟΚ :

«Αναγκαστήκαμε να προσαρμοστούμε στα κοντά σχήματα του Προμηθέα, βρήκαμε λύσεις και σε συνδυασμό με τους περιφερειακούς μας παίχτες, μας έδωσαν την νίκη.

Τι σημαίνει το αποτέλεσμα σήμερα :

«Είναι απλά το 1-0, χρειαζόμαστε 3 νίκες. Ο Προμηθέας έχει δείξει την ποιότητα του, μας έχει κερδίσει δύο φορές φέτος, όμως εμείς σήμερα αξίζαμε την νίκη.»

Για τον Χαραλαμπόπουλο :

«Ο ΠΑΟΚ έχει δώσει χώρο στους Έλληνες παίκτες. Δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να σταθεί εμπόδιο σε κάτι τέτοιο στον παίκτη. Θα τον περιμένουμε να δούμε αν θα προλάβει να μας βοηθήσει.

Για τον Μαργαρίτη :

«Εμείς τον έχουμε σε μεγάλη εκτίμηση, είναι ο αρχηγός μας, η ποιότητα του είναι αδιαμφισβήτητη. Η πρόθεση μας είναι ξεκάθαρη. Πιστεύω ότι ο αρχηγός μας θα είναι και του χρόνου μαζί μας.»