«Θα γίνουν όλα όπως τα θέλει ο Άρης»

48

Για την δύσκολη κατάσταση που παρέλαβαν, την ερχόμενη σεζόν και την πιθανότητα συμμετοχής στην Ευρώπη, μίλησε το μέλος της διοίκησης του Άρη, Τάσος Μωυσιάδης.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον «Arena FM»: 

Για την εκδήλωση του Ερασιτέχνη που έδωσε το παρών:

«Είμαι μέλος της κιτρινόμαυρης οικογένειας, προέρχομαι από τον ερασιτεχνικό αθλητισμό , τον υπηρετώ από διάφορα πόστα, ιδιαίτερη τιμή για μένα να βρεθώ στην εκδήλωση. Διαπίστωσα πόσους πρωταθλητές έχει η ομάδα. Μπράβο στη διοίκηση και στους ανθρώπους που βοηθούν με μόνο κέρδος τον ιδρώτα τους και ένα μετάλλιο.

Έχουμε φτάσει στο επίπεδο του επαγγελματικού αθλητισμού, με αυτά τα χαμόγελα μεγάλο κέρδος η διάκριση και η αναγνώριση από την ομάδα τους».

Για το ότι ο μπασκετικός Άρης βρέθηκε στο πιο δύσκολο σταυροδρόμι:

«Το τι κάναμε μέχρι τώρα είναι γιατί αγαπάμε την ομάδα, το τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα είναι το θέμα. Έτσι είναι, οφείλω να ομολογήσω ότι είμαι μπασκετικός… και το ζω , είμαι κοντά στην ομάδα αλλά δεν είμαι άνθρωπος που θέλω να φαίνομαι. Παρερμηνεύτηκε τότε με τον Παπανικολάου, αλλά αυτό που ήθελα να πετύχω το πέτυχα. Δε χρειάζεται να ξέρει ο πολύς κόσμος. Με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα και η ουσία.

Έχουμε να περάσουμε τον Ειρηνικό ωκεανό, χρειάζεται συσπείρωση, συστράτευση. Η όποια συμβολή θα έχει ανταπόκριση και θα πιάσει τόπο. Είμαι κάθε μέρα στο γήπεδο, στην ΚΑΕ, προσπαθώντας να βοηθήσω όσο μπορώ.

Ότι συνέβη, ήταν λόγω έπαρσης, κακής διαχείρισης και άγνοιας του αντικειμένου. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται άνθρωποι με μπροστάρη τον κ.Γουλιέλμο που μπορεί να ανταποκριθεί στις δύσκολες καταστάσεις, όλοι όμως όλοι πρέπει να αποδείξουν και να βρεθούν κοντά στην ομάδα. Με εξέπληξε η σοβαρότητα του κόσμου το τελευταίο τετράμηνο».

Για το δύσκολο διάστημα που κινδύνευε η ομάδα:

«Δεν το συζητάω…Μαζευτήκαμε, να δούμε τότε τι θα κάνουμε, είχαμε φτάσει στο χείλος του γκρεμού. Εκεί που προβληματιζόμασταν ήρθε αυτός ο άνθρωπος. Εμένα μου έδωσε μία δόση αδρεναλίνης και πήρα κι εγώ μπρος».

Για τον Δημήτρη Γουλιέλμο:

«Τον γνώρισα από τον Άρη… ένας κοινός φίλος με σύστησε προ τριετίας νομίζω. Μου είπε πόσα θέλει ο Παπανικολάου να έρθει στον Άρη, τότε. Αφουγκραζόταν την κατάσταση, ήξερε κάποια πράγματα. αλλά σε ποιον να τα πούμε. Έχει την ικανότητα να διαχειριστεί τις δύσκολες καταστάσεις αυτή τη στιγμή».

Για τους παίκτες του Άρη και αν θα μείνουν κάποιοι:

«Κανένα παιδί δεν παραπονέθηκε ότι είναι απλήρωτο, για όλα τα άλλα εκτός από αυτό . Επειδή είναι επαγγελματίες δικαιούνται οικονομικά να ψάξουν κάτι καλύτερο αλλά γνωρίζουν και οι ίδιοι, νομίζω κανείς δε θέλει να φύγει. Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να τηρήσουμε το μνημόνιο σε όλα τα επίπεδα» .

Για την προσπάθεια που γίνεται και αν τρόμαξε με αυτά που έγιναν:

«Ναι, θέλει υπομονή μεγάλη αλλά τίποτα δε θα γίνει όπως θέλουν οι άλλοι, αλλά όπως θέλει ο Άρης και όπως του αρμόζει. Θέλησαν κάποιοι να τη βάλουν την ομάδα στην κατάψυξη αλλά εμείς την ξεπαγώσουμε , θέλει δουλειά».

Για το αν θα παραμείνει στη διοίκηση:

«Είτε είμαι στη διοίκηση, είτε όχι, θα είμαι παρών , εκεί στο γήπεδο. Έχω την κατανόηση και από την οικογένεια μου και από τους γύρω μου. Όποιος ασχοληθεί πρέπει να θυσιάσει κάποια πράγματα, ο Άρης είναι ιδέα. Είναι το πρέπει, είναι το θέλω, δεν είναι στο χέρι μου αν θα είμαι αλλά θα είμαι εκεί».

Για τον Αγγέλου:

«Είμαι κάθετος, από την πρώτη κουβέντα, Αγγέλου είπα, θεωρώ ότι ήταν ο κατάλληλος την κατάλληλη στιγμή και είναι ο κατάλληλος για να συνεχίσει να διαχειριστεί το αγωνιστικό κομμάτι για να προχωρήσουμε.

Το επόμενο βήμα, το πρώτο είναι το πιο δύσκολο, μετά θα είναι πιο ελαφρύ. Δεν έχουμε διαφύγει τον κίνδυνο, είμαστε ακόμη κλινήρεις».

Για το αν ο Άρης θα είναι στην Ευρώπη:

«Αυτή είναι η πραγματικότητα και πιστεύω ότι θα το πετύχουμε. Δε φταίει ο λύκος που μπήκε στο μαντρί αλλά ο τσομπάνης που άνοιξε την πόρτα. Την κλείσαμε την πόρτα και θα αρχίσουμε να δαγκώνουμε».