Θα τα δώσω όλα για να πετύχει ο Άρης τους στόχους του

Είναι γέννημα – θρέμμα του ΑΡΗ και ήρθε η ώρα να γίνει επαγγελματίας στην ομάδα που ανδρώθηκε μπασκετικά. Ο Δημήτρης Φλιώνης υπέγραψε τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΑΡΗ και δεν κρύβει τη χαρά του που θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα.

Ο 18χρονος γκαρντ, ο οποίος αυτήν την περίοδο προετοιμάζεται με την Εθνική Ομάδα για το Ευρωμπάσκετ U18 που θα γίνει στον Βόλο, μιλώντας στο arisbc.gr δεν κρύβει τη χαρά του για το ότι θα μείνει… κάτοικος «Nick Galis Hall» τουλάχιστον μέχρι το 2018.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΑΡΗ. Είναι η ομάδα της καρδιάς μου, στην οποία ανήκω από το 2007 και σίγουρα ήταν επιθυμία μου να συνεχίσω και σε επαγγελματικό επίπεδο», λέει ο διεθνής άσος.

Τη σεζόν που πέρασε αφοσιώθηκες περισσότερο στις πανελλήνιος εξετάσεις, όπου παρεμπιπτόντως πήγες εξαιρετικά. Την επόμενη χρονιά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά;

«Σίγουρα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Όντως φέτος έριξα το βάρος στις εξετάσεις και την επόμενη σεζόν θα είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στον ΑΡΗ και την προσπάθεια που κάνει για να επιστρέψει εκεί που ανήκει».

Τα δεδομένα άλλαξαν στον ΑΡΗ με την έλευση της οικογένειας Λάσκαρη. Περιμένεις κάτι καλύτερο του χρόνου;

«Η φετινή πορεία μας ήταν πολύ καλή. Φτάσαμε στην τετράδα και παλέψαμε μέχρι τέλους για την 3η θέση, πετυχαίνοντας στη διάρκεια της σεζόν κάποιες μεγάλες νίκες. Σίγουρα η έλευση της οικογένειας Λάσκαρη δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να ανέβει επίπεδο η ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που θα συμμετάσχω σ’ αυτήν την προσπάθεια».

Τα πράγματα θα είναι διαφορετικά και σε ατομικό επίπεδο;

«Αυτό που θέλω πρώτα απ’ όλα είναι να βοηθήσω την ομάδα όπως μου ζητηθεί και να τα δώσω όλα για να πετύχει τους στόχους της. Είμαι αποφασισμένος να αρπάξω τις ευκαιρίες που θα μου δοθούν. Πάνω απ’ όλα, όμως, είναι η ομάδα. Αυτό ήταν και το μυστικό μας στη σεζόν που τελείωσε, ότι ήμασταν μία οικογένεια».

πηγή: arisbc.gr