Θορυβημένοι, περιμένουν τον Γουλιέλμο

Η πλειοψηφία των Ελλήνων παικτών που αγωνίστηκαν φέτος στον Άρη, δεν ήταν… πρωτοεμφανιζόμενοι στην ομάδα. Έπαιξαν σ’ αυτήν και τον προηγούμενο χρόνο ή χρόνια, κάτι που σημαίνει ότι έχουν λαμβάνειν περισσότερα χρήματα από τους φετινούς δύο μήνες που υπολείπονται.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης παίζει στον Άρη από πέρυσι, ο Δημήτρης Φλιώνης και ο Βασίλης Χρηστίδης από ακόμα παλιότερα και ο Δημήτρης Βεργίνης ήταν μέλος της ομάδας την τριετία 2010 – 13. Οι τρεις πρώτοι έχουν συσσωρευμένες οφειλές από τις προηγούμενες σεζόν και ο τελευταίος έχει λαμβάνειν ακόμα από το Άρθρο 99. Τα χρήματα που μαζεύτηκαν είναι πολλά και οι παίκτες εύλογα θορυβήθηκαν.

Έτσι, ζήτησαν πληροφόρηση και συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο, Δημήτρη Γουλιέλμο, ο οποίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, έχοντας δώσει το «παρών» στο χθεσινό Business Forum της ΚΑΕ. Οι Έλληνες παίκτες είναι θορυβημένοι και θέλουν να μάθουν τι μέλλει γενέσθαι με τα οφειλόμενα, αφού προς το παρόν οι ίδιοι, αλλά και όλος ο οτγανισμός του μπασκετικού Άρη, δεν έχουν την παραμικρή πληροφόρηση ή ενημέρωση.

Στην ίδια κατηγορία με τους παραπάνω παίκτες ανήκει και ο Γκάρι Μπελ, στον οποίο οφείλεται μεγάλο ποσό από τη σεζόν 2017-18, όπως και μέλη του τεχνικού τιμ και του σταρ που μετρούν δύο ή περισσότερα χρόνια στην ομάδα.

(basketplus)