Θύμωσε με τον «Μάτζικ» ο Γιαννάκης

852

Δεν εμφανίσθηκε στο πάνελ της παρουσίασης του βιβλίου του δημοσιογράφου Βασίλη Σκουντή που έγινε στην Χ.Α.Ν.Θ. ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Παρότι βρίσκονταν στην Θεσσαλονίκη, και παρότι έδωσε το «παρών» λίγες ώρες αργότερα στο event για τους Αντετοκούνμπο. Ο λόγος είχε μάλλον να κάνει –απ’ ότι ειπώθηκε σε πηγαδάκια- με την ταυτόχρονη παρουσία στην εκδήλωση του τεχνικού διευθυντή της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και πρώην συμπαίκτη του Νίκου Σταυρόπουλου. «Δεν θέλει να τον βλέπει», είπαν κάποιοι!

Ο «Μάτζικ» βρέθηκε στο επίκεντρο κριτικής το προηγούμενο διάστημα με αφορμή το γεγονός ότι καυτηρίασε την στάση των Γιαννάκη-Γκάλη και την απουσία τους από την εκδήλωση της Ομοσπονδίας για τα 30 χρόνια από την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ 1987. Ο Γιαννάκης όπως λένε, εκνευρίστηκε από την δημόσια τοποθέτηση του Σταυρόπουλου. Βέβαια, στην συνέχεια έγινε προσπάθεια επικοινωνίας μεταξύ των δυο προκειμένου να λυθεί η όποια παρεξήγηση και να εκτονωθεί η κατάσταση.

Αυτός όμως δεν ήταν ο μοναδικός λόγος για τον οποίο ο Γιαννάκης δεν τίμησε τον Βασίλη Σκουντή. Ο «δράκος» γνώριζε ότι στην συγκεκριμένη εκδήλωση θα ήταν υποχρεωμένος να αντιμετωπίσει «ενοχλητικές ερωτήσεις» δημοσιογράφων είτε για την κόντρα του με τον Βασιλακόπουλο , είτε για τον Άρη. Υπάρχει όμως και μια φήμη που ανέφερε πως την ίδια ώρα που ο Σκουντής, παρουσίαζε το βιβλίο του σε μια άλλη περιοχή της Θεσσαλονίκης, κάπου στα ανατολικά συζητούσαν ο Νίκος Λάσκαρης με τον Παναγιώτη Γιαννάκη…

Πηγή : FORZA