«Ιδιαίτερο το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»

Αγώνα-πρόκληση χαρακτήρισε το επερχόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο Θωμάς Κώττας, μέσω του blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά:

«Αγώνας πρόκληση

Γεια σας φίλοι της ΕΚΟ Basket League

Μπροστά μας υπάρχει ένα ματς-πρόκληση, καθώς αντιμετωπίζουμε μία ομάδα με παράδοση και δυναμική έχοντας όμως την υποχρέωση να παλέψουμε μέχρι τέλους για τη νίκη. Είναι δεδομένο πως δεν θέλουμε να δώσουμε άλλη παράταση στην αναζήτηση της πρώτης μας νίκης και θέλουμε αυτή να έρθει στο παιχνίδι του Σαββάτου.

Θεωρώ ότι στο ματς με τον Προμηθέα δείξαμε σημάδια βελτίωσης και χάσαμε στις λεπτομέρειες από έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο. Πιστεύω πως θα είμαστε ακόμη πιο βελτιωμένοι και κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Δουλέψαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας με το νέο μας προπονητή, τον Νίκο Βετούλα, και θα είναι πολύ ωραίο για όλους να ξεκινήσει την πορεία του με νίκη.

Προφανώς μας στεναχωρεί που το ματς θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο, καθώς νομίζω ότι ήταν μια καλή ευκαιρία να γεμίσει το γήπεδο και να έχει μία πολύ ζεστή ατμόσφαιρα. Αυτό πάντως δεν αλλάζει κάτι ως προς το πώς προσεγγίζουμε το ματς.

Φυσικά είναι ένα παιχνίδι που έχει ιδιαίτερη σημασία για μένα, αφού αντιμετωπίζουμε την ομάδα με την οποία ξεκίνησα την επαγγελματική μου πορεία και θα δω πολλά γνώριμα πρόσωπα στο γήπεδο»