Ικανοποιημένος από τον… πάρτι

29

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εύκολη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Προμηθέα με σκορ 100-61, ήταν ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά το τέλος του δεύτερου μικρού τελικού, απέφυγε ωστόσο να σχολιάσει τη μη χρησιμοποίηση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε στο Τρεζβίζο.

 

Αναλυτικά ο προπονητής του Δικεφάλου είπε:

«Δεν ξέραμε το μέγεθος και την ποσότητα των προβλημάτων του Προμηθέα, αλλά άλλες δύο φορές έχουν πετύχει μεγάλες εκτός έδρας νίκες με απουσίες, επομένως προετοιμαστήκαμε για ένα παιχνίδι ανάλογο της περίστασης. Πολύ γρήγορα λόγω της απώλειας του Πράδερ, ο Προμηθέας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε νέα παιδιά του ρόστερ του. Δεν φοβάται να το κάνει, το έκανε και με αντίπαλο τον ΟΣΦΠ.

Από ένα σημείο και μετά, δεν υπήρχε μεαγάλος ανταγωνισμός. Εμείς αγωνιστήκαμε για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο και να σεβαστούμε αντίπαλο και εαυτούς μας. Θα πάμε στην Πάτρα για να κάνουμε το 3-0 και θα πρέπει να έχουμε σοβαρότητα, προσπάθεια συγκέντρωση και θα είναι δύσκολο όπως και τα τρία προηγούμενα παιχνίδια.

Για την κούραση που υπάρχει από όλη τη χρονιά:

«Και οι δύο ομάδες είμαστε ένα επίπεδο πίσω σε ταχύτητα και ενέργεια. Η κρισιμότητα του αγώνα ήταν μεγάλη. Θέλαμε να σεβαστούμε την προσπάθειά μας, τον αντίπαλο και τον κόσμο γι’ αυτό συνεχίσαμε να παίζουμε όσο καλύτερο μπορούμε. Δεν ήταν εύκολο, αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί ήταν πολύ συγκεντρωμένα. Φτάσαμε τα 50 παιχνίδια με ατελειώτα ταξίδια, ενώ προηγήθηαν δύσκολες σειρές με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, ένα επίπονο πρόγραμμα. Στόχος μας είναι να τελειώσουμε τη χρονιά με τον τρόπο που πρέπει».

Σε ερώτηση για τη μη χρησιμοποίηση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, απάντησε σχολιάζοντας τη θετική παρουσία του Θοδωρή Καρρά:

«Ο Καρράς είναι ένας νέος παίκτης που δουλεύει πολύ σκληρά. Του δώσαμε χρόνο συμμετοχής λόγω της παρουσίας των νεαρών παιδιών στον Προμηθέα. Έχουμε πιστέψει σε αυτόν και ελπίζω να μας δικαιώσει».