ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Δεν κατεβαίνουμε με Παναθηναϊκό χωρίς ξένους διαιτητές»

17

Σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή είναι το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ με το θέμα της αποχώρησης του Ολυμπιακού από το ματς του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό να είναι σαφώς αυτό, που δεσπόζει. Οι άνθρωποι των Πειραιωτών, που βρίσκονται εκεί, δήλωσαν για μία ακόμη φορά ότι δεν θα ξαναπαίξουν με τον Παναθηναϊκό αν δεν υπάρχουν σε αυτά τα παιχνίδια ξένοι διαιτητές.

Θυμίζουμε ότι μετά το παιχνίδι του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, ο Ολυμπιακός είχε ανακοινώσει ότι δεν θέλει ξανά στα παιχνίδια του τους διαιτητές Μάνο, Παναγιώτου και Αναστόπουλο, όπως επίσης ότι δεν θα κατέβει στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, αν σε αυτά δεν υπάρχουν διαιτητές από το εξωτερικό.

Επίσης στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ οι «ερυθρόλευκοι» εξέφρασαν για μία ακόμη φορά την επιθυμία τους να φύγει η διαιτησία από τα χέρια της ΕΟΚ και να πάει στην διοργανώτρια αρχή, στον ΕΣΑΚΕ δηλαδή: «Να λειτουργεί η διαιτησία, όπως στο ισπανικό πρωτάθλημα» είπαν χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ, το οποίο θα κρίνει αν η απόφαση θα μείνει στο -6 και στο καθεστώς του ΕΣΑΚΕ ή αν θα μετατραπεί σε -1 με την λογική των κανόνων της ΕΟΚ.